Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
Bed & breakfast (0)
  Rejsemål
Frankrig (2)
Norge (2)
Schweiz (2)
Tyskland (2)
USA (2)
Østrig (2)
Italien (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Historie
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Kultur (4)
Området omkring Kitzbühel har altid udstrålet en aura af klasse og eksklusivitet, og hvert år i januar kommer det internationale jetset forbi. Men Kitzbüheler Alpen har mange facetter, og både byerne og pisterne tiltrækker gæster af alle slags.
Når danskere tager til Tjekkiet, er det som regel for at besøge Prag og ikke for at stå på ski. Men et par timers kørsel nord for hovedstaden ligger Krkonose-bjergene, der måske ikke kan erstatte Alperne, men i stedet være et billigere alternativ for begyndere.
Historie, hekse og højdemeter – en mangfoldighed af vinteraktiviteter ligger og venter blot få timers kørsel syd for den dansk-tyske grænse. Harzens ry som ”pensionisternes paradis” er for længst skiftet ud med et tidssvarende image, der appellerer til aktive feriegæster, og om vinteren finder mange ...
Voss er en af de ældste og mest traditionsrige skisportsbyer i Norge. Over en årrække er den blevet overhalet af mere innovative norske destinationer, men i Voss har man store planer om at genvinde fordums storhed.
Meterhøje snedriver, ski under fødderne og masser af hygge bag småsprossede vinduer – oplev den svenske herregård Åsundsholm. Lige rundt om hjørnet ligger Sydsveriges største skicenter, Ulricehamn.
Garmisch-Partenkirchen klinger bekendt i stort set alles ører, men det er de færreste, der har besøgt den bayerske skisportsby. Det er ærgerligt, da området byder på både godt skiløb og pulserende byliv i den tidligere olympiske værtsby.
Med 1.200 pistekilometer er italienske Val di Fassa Dolomitternes største skiområde. Skibyerne ligger som perler på en snor, og enhver type skiløber kan få sit behov opfyldt. Men Val di Fassa er meget mere end skiløb, for også adrenalinfremkaldende, historiske og kulinariske oplevelser venter.
Skiferie i italienske Alagna er alt, hvad man kan drømme om, hvis man er til offpiste og masser af ro. Men navnet kræver en del forklaringer, for her er ikke tale om Tyrkiet, men rendyrket vinterlandskab i Italien.
Val d'Isère er en af de mest eksklusive skibyer, man kan opdrive i Europa. Samtidig er skiløbet i verdensklasse.
I Røros bor mange af de 3.000 indbyggere i de samme træhuse som de minearbejdere, der skabte byen i 1600-tallet.
Viser 1-10 af 15 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...