Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
Bed & breakfast (0)
  Rejsemål
Sverige (7)
Østrig (6)
Norge (3)
Frankrig (2)
Canada (1)
Schweiz (1)
Abu Dhabi (0)
  Emner
Forlystelser
Eventyr (2)
Historie (0)
Kultur (1)
Lindvallen i Sälen-fjeldene er hjemmebane for danske børnefamilier. Her gør begyndere hurtige fremskridt.
De fleste skientusiaster har efterhånden testet det alpine skiløb i det østrigske, men alperne byder på meget mere end bare slalom. Om det skal være cykling ned ad løjperne eller snevandring med tennisketsjere under fødderne i ægte Anders And-stil, er de østrigske alper leveringsdygtige.
I svenske Idre Fjäll ejer lokalbefolkningen skianlægget frem for at være en del af en kæde. Det giver en hyggelig stemning på skistedet, der består af ét fjeld med sammenhængende pister og mange familietilbud.
Skiområdet Serfaus-Fiss-Ladis er flot og mondænt, men først og fremmest er det et godt feriemål for børnefamilierne, som alt for få danskere har fået øjnene op for.
Den familievenlige danskerdestination Wagrain har fået endnu mere at byde på. En ny gondol og et danskejet vinter-resort skal forenkle skiferien – specielt for børnefamilierne.
Området Valloire-Galibier har fostret en verdensmester i slalom. Men man behøver ikke være prof for at køre her. Området har pister for alle skiløbere, og landsbyen er autentisk og hyggelig.
Sälen i Sverige er med sine mange og forholdsvis korte pister det perfekte sted både at lære at stå på ski, men også at træne sit skiløb, selv om man har stået på ski i mange år.
Kan det virkelig lade sig gøre? Ikke at stå på ski, når man er på skiferie? Ja, det kan det i svenske Idre Fjäll, hvor store og små familier kommer for at tilbringe tid sammen i det smukke snelandskab. For der er nok af skifrie aktiviteter.
Det kan godt lade sig gøre at være ny på ski, selv om bjergene er høje og området tæt på uendeligt stort. I det sydlige Frankrig er visse områder ligefrem lavet til dem, der er små.
Skiløbet i Orsa Grönklitt i Sverige egner sig godt til begyndere, letøvede, langrendsløbere og familier, der lægger vægt på hygge, ro og alsidige familieaktiviteter. Med sine 22 pister er stedet overskueligt og uden for meget lir.
Viser 1-10 af 20 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...