Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Sverige (7)
Frankrig (5)
Østrig (5)
Norge (4)
USA (3)
Canada (2)
Italien (2)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr
Historie (0)
Kultur (1)
Ikke mange danskere tager til USA for at stå på ski, og det er en skam. Det mener Danexplores ski- og rejsekonsulent Jens Lind, der står for at arrangere skirejser til USA for danskere. Han mener nemlig, at både skien og servicen i USA er bedre end i Europa. Derfor giver han her sine ...
Vail i Colorado er kendt for puddersne, svimlende skihøjder og enorme skibowler, og er i klasse med de absolut bedste skiområder i hele verden.
Vilde hop, oplyste langrendsløjper og familievenlige alpinpister – svenske Kläppen hører ikke til blandt de største skiområder, men mulighederne er mange i Dalernes smukke natur.
I Andorra kan man opleve noget helt unikt om vinteren – nemlig en iglo-overnatning midt i bjergene, hvor den udendørs temperatur ofte falder til minus 20 grader.
Det kan sagtens lade sig gøre at finde nye pister hver eneste dag i hele ferien. Tag med Explorer på skisafari til Østrig, hvor man inden for kort afstand kan vælge mellem 25 forskellige skisportssteder.
De fire piger fra Piger i Pudder fandt sammen om deres fælles passion for freeride skiløb, mens de var skiguider i Østrig for seks år siden. I dag er skiskolesvingene skiftet ud med hæsblæsende fart ned over frisk puddersne og jagten på fjerne eventyr. Explorer har fanget en af pudderpigerne Matilde ...
Sushi, sake og sobanudler - og dyner af puddersne i ufattelige mængder. Japan er et hit for skiløbere med forkærlighed for dyb, dyb sne. Det lyder, og er, eksotisk. Til gengæld behøver det ikke være så dyrt.
På Sveriges ældste fjeldhotel byder skiferien sig til i øde landskaber af is og sne.
Kitzbüheler Alpen lokker også med varme i liftsæderne, igloovernatning og natlige kælketure.
Oplevelsen er rejsen værd. Især hvis man står på ski og taler fransk eller gerne vil lære det.
Viser 1-10 af 29 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...