Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie
  Rejsemål
Østrig
Vælg rejsemål
close
De fleste skientusiaster har efterhånden testet det alpine skiløb i det østrigske, men alperne byder på meget mere end bare slalom. Om det skal være cykling ned ad løjperne eller snevandring med tennisketsjere under fødderne i ægte Anders And-stil, er de østrigske alper leveringsdygtige.
Martin Schøber bruger sommeren på at arbejde for at kunne tilbringe hele vinteren på ski. Han er på ski mere end 100 dage om året og bliver aldrig træt af det. Er der et skisportssted, er Martin Schøber klar.
Kan familien eller vennerne ikke få rede på, om det skal være storby- eller skiferie, er Innsbruck løsningen: Café- og kulturfans bliver i byen, mens skiløberne suser op i terrænerne, der omkranser byen. Siden mødes alle til afterski på torvet.
Området omkring Kitzbühel har altid udstrålet en aura af klasse og eksklusivitet, og hvert år i januar kommer det internationale jetset forbi. Men Kitzbüheler Alpen har mange facetter, og både byerne og pisterne tiltrækker gæster af alle slags.
Skiområdet Serfaus-Fiss-Ladis er flot og mondænt, men først og fremmest er det et godt feriemål for børnefamilierne, som alt for få danskere har fået øjnene op for.
Zell am See i Østrig har lidt af det hele: Porsche-designede gondoler, et lækkert spa-resort og forrygende gletsjerskiløb.
Skiwelt er navnet på området mellem byen Brixen im Thale i den ene ende og lillebyen Going i den anden ende af en buet dal, der favner et gevaldig stort og naturskønt bjergmassiv, der er overhældt med lifter og pister. Det er den rene fest på ski.
Ny kæmpe-lift, restaurant på bjergtoppen og en overflod af forskellige muligheder gør Sölden til et af de mest populære områder i Østrig for danskere. De gode kabinelifte giver korte køer selv i travle uger og et bedre flow på bakkerne, hvor der er mulighed for pukler, offpiste og snowboard for ...
Stå på ski i løbet af dagen, vælg mellem koreansk, argentinsk eller østrigsk gastronomi om aftenen og slut dagen af med en koncert. Det lyder som en umulig kombination, men i Salzburg kan det lade sig gøre.
Den familievenlige danskerdestination Wagrain har fået endnu mere at byde på. En ny gondol og et danskejet vinter-resort skal forenkle skiferien – specielt for børnefamilierne.
Viser 1-10 af 63 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...