Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
USA (26)
Frankrig (14)
Thailand (12)
Danmark (10)
Italien (10)
Egypten (9)
Østrig (9)
Vælg rejsemål
close
På ferieturene sydpå var det for år tilbage helt naturligt at overnatte i campingvognen på de tyske rastepladser, men i dag er der på mange af strækningerne så stor trængsel, at det i højsæsonen kan være vanskeligt at finde et sted at skrue støttebenene ned. Som alternativ kan man vælge en af de ...
Op mod 2500 danskere møder i lufthavnen med et pas, der er udløbet. Du kan stadig komme afsted, men får en dårlig og dyr start på din ferie.
Overvejer du at opleve dit næste rejsemål fra havets dybder? Se her, hvordan du kommer i gang med at udforske koralrev og marineliv.
Din kuffert bliver nu digital, og det betyder, at det kan være slut med at stå i lufthavnen uden at ane, hvor i verden dine ejendele er.
Sommerens ture går ofte til bjergrige egne, og da der jo ikke er mulighed for at træne i bjergkørsel her i landet, er det en god ide gøre sig nogle tanker om bjergkørsel på forhånd.
Selv om de hurtigste tog kun bevæger sig halvt så hurtigt som almindelige passagerfly, er rejsetiden på skinner ofte kortere end i luften.
Fra 1. juli får du mulighed for at køre lidt hurtigere på både motor- og landevej med campingvogn på krogen. Læs her, hvad du skal gøre.
De høje danske afgifter betyder, at de fleste nøjes med at drømme om egen autocamper på danske nummerplader. Udbuddet har ellers aldrig været større.
Flere danske rejsende slæber det blodsugende insekt væggelus med hjem fra ferien. Behandling af hjemmet kan koste op til 50.000 kroner.
Højere pensioner, friværdi og billigere flybilletter giver gråhårede danskere rejselyst. Men det betyder også mere sygdom og flere skader.
Vi anbefaler
Loading...