Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
USA (35)
Tyskland (24)
Italien (23)
England (21)
Danmark (14)
Frankrig (14)
Thailand (14)
Vælg rejsemål
close
Læserne af rejsemediet "Travel+Leisure" har kåret verdens ti bedste byer. Tre af disse ligger tilsyneladende i de amerikanske sydstater.
Flere danskere rejser til østeuropæiske lande på ferie. Hvis du rejser på budget, kan du kigge mod Sofia, Sarajevo, Beograd og Bukarest.
Trods 1200 år på bagen er hansestaden Bremen ved Weser-floden en sprællevende by, der frister med et mix af historie, ny og gammel kultur, gastronomi, vin og events.
Tag med tilbage til dengang, hvor rigtige gentlemen gik med stok og den nye, eksotiske drik – teen – fik fodfæste i de britiske kaffehuse. Går man på opdagelse i Londons gader, kan man være heldig at opstøve en 300 år gammel vinhandel eller en te-salon, der er gået i arv i generationer.
Flotte strande, luksuriøse hoteller og eminente flyselskaber. Hvis man mangler inspiration til den næste rejse eller lille getaway, så behøver man ikke lede længere. Jyllands-Posten har nemlig fundet det bedste af det bedste inden for rejser.
Danske familier bruger i gennemsnit 23.300 kroner på tre ugers sommerferie i udlandet. Det kan sagtens gøres billigere, siger økonom.
Australiens mest populære sandstrand Bondi Beach er Sydneys postkort-varemærke på linje med Operahuset. Her har livredderne deres egen tv-serie ”Bondi Rescue”, og stranden får hvert år besøg af tusindvis af turister fra backpackere til millionærer. Jyllands-Posten guider til fire fremragende ...
Træd ind i det største shoppingcenter i USA, hvor der både er plads til regnskovscafé og forlystelsespark, eller kom tæt på den amerikanske jernbane, dinosaurer og byens museum for moderne kunst, når Jyllands-Posten guider til de bedste oplevelser i Twin Cities.
Sakura er det japanske ord for den magiske tid på året, hvor kirsebærtræerne blomstrer og maler den japanske hovedstad i de smukkeste lyserøde nuancer.
Gå på opdagelse i en ubåd, besøg Sveriges største trækirke, se den charmerende bydel og træd ind i Stortorgets mylder. Karlskrona er en flådeby bygget på en række øer i den svenske skærgård, og landets maritime historie spiller en vigtig rolle for byen.
Vi anbefaler
Loading...