Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Wellness (2)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Seychellerne
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (3)
Forlystelser (0)
Historie (0)
Kultur (2)
Tag børnene med (0)
Drømmer du om et bryllup, som ikke ligner alle de andres, så er et bryllup i udlandet en mulighed. Og det behøver faktisk ikke være dyrt.
Vinteren og de kolde dage kommer tættere og tættere på. Det er derfor fristende at drømme sig væk til varmere himmelstrøg, hvide sandstrande og turkisblåt hav på den anden side af jordkloden. Og her fem strande, der helt sikkert kan lokke dig endnu mere. Strandene er nemlig blevet kåret som verdens ...
Det internationale naturmagasin National Geographic har samlet de 10 bedste strande rundt omkring i verden. Kig med her, hvis du er en strandelsker, der går efter den perfekte postkort-lignende strand.
I tre dage fester og danser karnevaldeltagere fra 25 lande til The Carnival International de Victoria på Seychellerne. Kultur- og turistministeren for det lille ørige midt i det Indiske Ocean kalder det for ”karnevalet over alle karnevaler.”
Overnat i suiten, hvor Kate Middleton gjorde sig klar til det kongelige bryllup, eller besøg det idylliske ø-paradis, hvor det britiske kronprinspar opholdt sig på bryllupsrejsen. Her er 10 hoteller, som tidligere har haft besøg af den britiske kongefamilie, som i sidste uge fik et nyt medlem.
Her får nygifte både romantik, luksus, spænding og afslapning.
Vi anbefaler
Loading...