Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (158)
USA (116)
Tyskland (67)
Italien (62)
Spanien (44)
Frankrig (43)
England (36)
Vælg rejsemål
close
  Emner
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Tag børnene med på en endagscykeltur på Læsø, pak cykeltaskerne til den 600 kilometer lange rute rundt om Limfjorden, eller udfordr balancen på en af Rebild Bakkers mountainbikeruter.
Mange danskere forbinder den nyslåede europamesternation med Lissabon og portvin. Men Portugal har meget andet at byde på, siger kendere.
I den lille indiske flække Bodh Gaya kommer man tættere på den nulevende buddhisme end de fleste andre steder. At det sker i oldgamle tempelomgivelser, gør kun oplevelsen stærkere.
Læserne af rejsemediet "Travel+Leisure" har kåret verdens ti bedste byer. Tre af disse ligger tilsyneladende i de amerikanske sydstater.
Det begynder med en advarsel, så leger vi med Lego, hører en ode til et vandtårn, går i skole med Ole Bole og slutter af med en sjælden musling. Der er nok at opleve ved Varde Å.
Den maritime stemning fornægter sig ikke i Turku, der er Finlands ældste by og forhenværende hovedstad. I byens kerne omkring floden Aura kan man besøge et fuldrigget skoleskib eller tage på flod-sightseeing til lands og til vands.
Mellem Venedig, Milano og Firenze ligger Norditaliens ældste by, Padova, der trods sin lokale charme og lange historie stadig står i skyggen af de nærliggende turistmagneter. Men nu fører Padova an og flirter med besøgende over flodture, kunst, kultur og historie.
Når man har travet Berlin tynd og set alle turistmagneterne, kan trangen til et pusterum være stor. En udflugt til friluftsbadet ved søen, jernbanen i parken eller kolonihaverne langs kanalen kan med garanti få selv den mest fortravlede turist ned i gear.
USA og EU fjernede i januar måned handelsembargoen mod Iran. Det kan være første skridt mod at gøre Iran til en turistmagnet.
Vi anbefaler
Loading...