Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari
Byferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Tag børnene med
Eventyr (5)
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (3)
Uanset om du allerede er pjattet med østers eller blot er nysgerrig efter at få en unik oplevelse i Vadehavet, er en østerssafari med en naturvejleder en øjenåbner over for den slibrige delikatesse.
Kæl for en krabbe og hold fingrene fra de sultne piratfisk, der æder stykker af hinanden i naboakvariet. Explorers udsendte medarbejder tog en dyb indånding og dykkede ned under havet i Den Blå Planet.
Findes der fritgående giraffer, næsehorn og tigere i Danmark? Ja, det gør der. Og man kan komme så tæt på dem som overhovedet muligt, uden at det bliver farligt. I Knuthenborg Safaripark på Lolland kan man køre sin bil ind i de vilde dyrs verden og få en smagsprøve på det ægte savanneliv.
Fra kystbyen Santa Marta kan man opleve caribiske strande, koralrev og regnskov.
Tag med Explorers udsendte på en behagelig krydstogtslignende ekspedition til de myteomspundne Galapagos-øer, hvor havleguaner, kæmpeskildpadder, pingviner og blåfodede suler regerer.
Set fra fastlandet er Islands nordligste ø ikke meget andet end en gold klump sten. Men skinnet bedrager. Foruden smuk natur og millioner af fugle er der masser af liv og ungdom derude.
Det direkte fly fra København til Islands næststørste by, Akureyri, som ligger på nordkysten, giver nye muligheder for at opleve de mindre kendte dele af sagaøens storslåede natur. Og heroppe tæt på Polarcirklen er sommerdagene næsten uendelige og turisterne få.
Florida er mulighedernes ferieland for en børnefamilie. På vores rundrejse møder vi bl.a. alligatorer og vilde delfiner.
Mødet mellem elg og bil er daglig skyld i mellem 12 og 15 trafikulykker på den anden side af Øresund. Der findes dog andre og langt mindre dramatiske måder, hvorpå man kan komme tæt på pelsdyret, der kan blive op mod to meter højt over skuldrene. Explorer har besøgt Sveriges største elg-park, ...
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...