Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Bed & breakfast (0)
  Rejsemål
Sydafrika
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (11)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (3)
Tag børnene med (0)
Nationalparken Kruger er enorm, men egner sig alligevel til dagsture. Den adskiller sig fra de private vildtreservater på godt og ondt.
Sami Widell fra Københavns Zoo giver sine fem bedste bud på afrikansk safarieventyr.
Safari i Sydafrika er en intens oplevelse. Drop hotelværelset, og kom helt tæt på den sydafrikanske natur ved at sove i telt blandt dyrene i bushen.
Safari på savannen i Afrika er en unik ferieoplevelse. Explorer har bedt tre rejsebureauer om at komme med deres bud på safarirejser i tre prisklasser, der passer til enhver pengepung.
Safari er mere end løver, giraffer og næsehorn. Her er fem anderledes safarirejser, hvor der er garanti for ferieoplevelser, der skiller sig ud fra mængden.
Vil man opleve vilde delfiner og farverige koraller, skal man søge de rigtige steder hen.
Knap 200 kilometer uden for Johannesburg er alt det bedste, Sydafrika kan tilbyde samlet på ét sted. I Sun City kan man prøve alt fra safari og segway til golf og gourmetmiddage.
JP Explorer har været på safari i Sydafrika i nationalparken Pilanesberg, der ligger et par timers kørsel fra Johannesburg. Det er den tredjestørste nationalpark i landet og er hjem for alle de dyr, man som nordbo kun drømmer om at se i naturlige omgivelser. Tag med på jagt efter The Big Five.
Spændingen var næsten uudholdelig, da oryx-tyren skulle eftersøges med lokale eksperter.
Hvis man virkelig tør kaste sig ud i vilde afrikanske oplevelser på egen hånd, er der masser af muligheder. F.eks. i Etiopien, Uganda eller Botswana.
Viser 1-10 af 16 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...