Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Kulturferie
Safari
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Bali (1)
Japan (1)
Kenya (1)
Norge (1)
Sverige (1)
Abu Dhabi (0)
  Emner
Eventyr (2)
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (5)
Tag børnene med (0)
Tokyos betonjungle fastholder den besøgende i et fascinerende jerngreb. Men en times togkørsel væk fra metropolens centrum kan du bestige bjerge og ånde ud i grønne omgivelser. Som eksempelvis ved Mount Takao.
Hos Inga Sami Siida i Vesterålen kan gæsterne få et indblik i den samiske kultur, som man ikke kan læse sig til i bøger. Her bliver man indført i samekulturens autentiske rammer og kommer helt tæt på rensdyrene.
Vestsverige er et slaraffenland for skaldyrstilhængere, for på det dybe vand i den østlige del af Skagerrak såvel som i de ferskvandsfyldte kanaler gemmer sig alskens delikatesser. En række fiskere og hoteller udbyder skaldyrssafarier, hvor man kommer med om bord på en fiskekutter og kommer helt tæt ...
Sidney, Melbourne, Ayers Rock og kænguruer i massevis. Sådan kender de fleste landet down under, men hvad kan man ellers opleve på de breddegrader? Explorer guider til oplevelser i Australien, som de færreste kender til.
Bali ligger som regel i toppen på lister over verdens paradisøer. Men den indonesiske perle er mere end blot sol, strand og turistfælder. JP Explorer guider til fem af Balis bedste oplevelser.
Enhver turist på besøg i Kenya har mødt de høje og stolte masaier. Men er de nu også så stolte, og er kulturen så vigtig at bevare? En dansk rejsedirektør mener, at masai-kulturen er død om få år.
Vi anbefaler
Loading...