Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Kenya
Tanzania (3)
Botswana (2)
Zambia (1)
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
  Emner
Eventyr (8)
Forlystelser (0)
Historie (0)
Kultur (4)
Tag børnene med (0)
Safari på savannen i Afrika er en unik ferieoplevelse. Explorer har bedt tre rejsebureauer om at komme med deres bud på safarirejser i tre prisklasser, der passer til enhver pengepung.
I Tsavo Vest kan man komme helt tæt på løverne – og bor man på Rhino Valley Lodge, der ligger inde i nationalparken, kan man være heldig at falde i søvn til lyden af løver, der brøler i natten.
Selv om man ikke er den store dyreven, bliver man betaget af elefanter, løver, giraffer, flodheste, krokodiller, gnuer, bøfler og mange andre vilde dyr under en safari i Kenya. Og efter naturoplevelserne venter indkvartering i topklasse.
Mount Kenya er Afrikas næsthøjeste bjerg, og rejsen mod toppen er sliddet værd.
På safari i Kenya kommer man tæt på de vilde dyr, og kameratet fanger mange trofæer. Men husk at nyde det storslåede sceneri.
Der var lagt op til en oplevelse på vej mod Afrikas tag. Det sluttede på det lokale sygehus.
Lewa-reservatet i det nordlige Kenya byder på mange, sjældne dyr og få turister.
Det er en ganske unik oplevelse at tage på safari i Afrika. Her er fem bud på de bedste ture.
På kun fire dag kan man møde flodheste, næsehorn, gazeller, bavianer, giraffer, zebraer og gnuer i tusindtal - og ikke mindst løver på meget tæt hold. Her er fortællingen om, hvad der skete på et kvarter.
Solfanger, økologisk køleskab og plantning af tusindvis af træer. Karen Blixen Camp i Masai Mara i Kenya er et godt bud på et (næsten) bæredygtigt rejsemål.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...