Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Historie
Eventyr (3)
Forlystelser (0)
Kultur (9)
Hos Inga Sami Siida i Vesterålen kan gæsterne få et indblik i den samiske kultur, som man ikke kan læse sig til i bøger. Her bliver man indført i samekulturens autentiske rammer og kommer helt tæt på rensdyrene.
Elefanter er en af Nordthailands største turistattraktioner. Men bag de fascinerende elefantoplevelser kan ligge torturmetoder og ulovlig trafficking. Afskaf elefanter som turistattraktioner, siger kritikerne, mens andre ser det som en ældgammel tradition at tæmme elefanter. JP Explorer tog til det ...
Der er ikke meget menneskeliv at finde på Saltholm, der i århundreder har været i brug som græsningsareal og i dag kun huser to personer. Derfor er det som at gå i land på en øde ø, da Explorer udforsker den flade ø i Øresund.
Vanddybden tillader, at man kan sejle helt tæt på de stejle kridtklinter på Stevns, som netop er blevet udråbt til verdensarv af Unesco. Så det skal vi selvfølgelig prøve, inden vi går i land for at se, hvad Stevns ellers har at byde på.
Svalbard byder på ægte, urørt arktisk vildmark – et slaraffenland for naturelskere. Men man kan ikke tage ud på egen hånd, for selv om naturen er ubeskrivelig smuk, så er den også en dræber for de ukyndige.
Kunst- og naturoplevelser lokker turister til Fischland-Darss-Zingst-halvøen på den anden side af Østersøkysten. Også tranerne lader op her.
Galápagos-øerne er evolutionen som totalteater. Til lands, til vands og i luften er man tæt på efterkommerne af de dyr, som inspirerede Charles Darwin til sin nye skabelsesberetning. Selv om øerne ligger langt ude i Stillehavet, kan et backpacker-budget akkurat klare turen. Så længe det varer.
Safari er mere end løver, giraffer og næsehorn. Her er fem anderledes safarirejser, hvor der er garanti for ferieoplevelser, der skiller sig ud fra mængden.
For mindre end 20 år siden var Rwanda scene for en af de største humanitære katastrofer i nyere tid. I dag er det lille land et oplagt og lettilgængeligt rejsemål, hvis man ønsker alt det bedste fra Østafrika og et møde med verdens største gorilla.
Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber er en labyrint af trange gange og enorme huler.
Viser 1-10 af 19 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...