Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Rundrejse
Safari (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
USA (3)
Cypern (1)
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
Alaska (0)
Albanien (0)
  Emner
Tag børnene med
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (1)
Her er opskriften på, hvordan familien får set det smukkeste USA for 100 dollars i døgnet.
Med to børn på fire og otte år skal der være plads til andet end museer og andre klassiske turistoplevelser på en rejse rundt i Argentina. Men både storby og storslåede naturoplevelser faldt i god jord hos to piger.
14 dages rundrejse i det vestlige USA byder på masser af oplevelser. Afstandene er store, så det anbefales, at man ikke er for ambitiøs, når turen planlægges. Vi kørte 2.700 km på to uger, og det var passende. Her er fem af turens højdepunkter.
Florida er mulighedernes ferieland for en børnefamilie. På vores rundrejse møder vi bl.a. alligatorer og vilde delfiner.
Det naturskønne og afvekslende Argentina er et oplagt valg for familiens store gør det selv-rundrejse. Argentinerne betragter alle fremmede som deres egne, men gæsterne forventes at klare sig selv.
Bragende sol på en blå himmel, hyggelige bjerglandsbyer og sandstrande med krystalklart vand. For en kuldskær dansk turist er Cypern et vaskeægte ferieparadis, som byder på overraskende oplevelser, hvad enten man kaster sig over de gængse turistattraktioner eller drager ud i landet på egen hånd.
Vi anbefaler
Loading...