Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Rundrejse
Backpack (2)
Safari (1)
Aktiv ferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Eventyr (5)
Forlystelser (0)
Historie (3)
Kultur (10)
Den klassiske rundrejse i Californien indbyder til at gøre holdt ved Lake Powell, hvor det amerikanske campingliv nydes døgnet rundt.
Drømmer man om en ferie, hvor det handler om mere end at ligge ved den samme pool på det samme hotel i den samme by, er her fem gode bud på en rundrejse, der udforsker et eller flere landes forskellighed.
Med to børn på fire og otte år skal der være plads til andet end museer og andre klassiske turistoplevelser på en rejse rundt i Argentina. Men både storby og storslåede naturoplevelser faldt i god jord hos to piger.
Tobago er stor natur og harmoni med masser af sol på. Med regnskov, bjerge, strande og et tilbagelænet, livsnydende folkefærd ligger den lille ø tæt på Venezuela sammen med sin registrerede partner Trinidad.
Korallerne er et slaraffenland af skønhed, og her kan man nyde det simple ferieliv.
Der er ikke noget som følelsen af frihed, når man kører ad Highway 1 langs Stillehavet.
Et første besøg i Japan er som et kirsebærtræ i blomst. Forunderligt, farverigt og forførende. Explorer har været på en otte dage lang rundrejse.
14 dages rundrejse i det vestlige USA byder på masser af oplevelser. Afstandene er store, så det anbefales, at man ikke er for ambitiøs, når turen planlægges. Vi kørte 2.700 km på to uger, og det var passende. Her er fem af turens højdepunkter.
Mange steder i verden er der mulighed for uforglemmelige oplevelser ad vandvejen. Her en vifte af forslag til nye rejseeventyr.
Florida er mulighedernes ferieland for en børnefamilie. På vores rundrejse møder vi bl.a. alligatorer og vilde delfiner.
Viser 1-10 af 19 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...