Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Safari (0)
 • Skiferie (0)
  Sommerhus (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Portugal
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (15)
Kultur (20)
Mange danskere forbinder den nyslåede europamesternation med Lissabon og portvin. Men Portugal har meget andet at byde på, siger kendere.
Overvejer du en afstikker til en af de klassiske europæiske weekendstorbyer? Se her, hvor du kommer længst for pengene.
Floden bugter sig gennem landskabet omgivet af kilometer efter kilometer af grønne vinranker, hvor portvinsdruerne gror, og de stolte producenter har deres gårde. Douro-dalen er et pittoresk bekendskab med lækker vin i overflod.
Portugals næststørste by emmer af fordums storhed med forgyldte facader og storladne jernbroer over Duoro-floden, hvor portvinsskibene, der sejlede vintønder til byen, stadig ligger fortøjet. Velkommen til et døgn i portvinsentusiasternes paradis.
Er Parthenon, Pompei og pyramiderne blevet for ordinære? Så træd væk fra turiststrømmens alfarvej og opdag de ”ukendte” perler i lande som Kroatien, Tyrkiet og Jordan.
Træt af det danske vintervejr? Her er fire skønne storbyer, hvor du kan få forsmag på foråret ikke langt fra kolde Danmark. Når rejsen ikke tager lang tid, har du mere tid til at slappe af og se byen.
Overnat i storbyer som Warszawa og Thessaloniki, hvor fire nætter på et femstjernet hotel koster det samme som en enkelt nat koster på et tilsvarende hotel i London.
Hvert år den 23. juni begynder St. John's Festival i Portugals næststørste by, Porto. Explorer var med i festligheder, der byder på masser af fyrværkeri - og stegte sardiner.
Portugal er et oplagt valg, hvis man vil have golfkøllerne med på ferie. Landet blev for nylig blevet kåret som Europas bedste golfdestination. Med Lissabon som afsæt har man en stribe spændende og afslappende golfoplevelser inden for en times transport. JP Explorer besøgte tre af dem.
Algarves bølger er eftertragtet af surfere. Og ikke kun de professionelle og unge vovehalse. Familier med børn kan sagtens ride med på Atlanterhavets bølger. Surf er nemlig også en familiesport.
Viser 1-10 af 41 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...