Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Backpack (2)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Peru
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (4)
Forlystelser (0)
Historie (6)
Kultur (11)
Bedre end Blue Mountains i Australien, Times Square i New York og den tyske Reichstag. Se de 10 museer, rejsebogsforlaget Lonely Planet anbefaler før brusende vandfald og mystiske oldtidsruiner.
En 10-dages rejse i en hængekøje på en fragtbåd gennem Amazonas mest fjerne områder viser Amazon-junglens ubegribelige størrelse. Det er en autentisk og rå oplevelse, der kalder på fordybelse.
Hvad enten du vil gå i inkaernes fodspor langs Sydamerikas vestkyst, eller du vil være den ultimative globetrotter og rejse jorden rundt, så findes der en rundrejse for dig. Jyllands-Posten giver dig her en guide til de vildeste rundrejser.
Rejseguiden Lonely Planet har lavet en liste over verdens 20 største rejseseværdigheder.
Hotel Monasterios historie går tilbage til 1595, da inkaernes hovedstad, Cusco, blev erobret af spanierne. Dengang brugte man stedet til at omvende inkaer til katolicismen. I dag ligger der på stedet et femstjernet hotel.
Er Parthenon, Pompei og pyramiderne blevet for ordinære? Så træd væk fra turiststrømmens alfarvej og opdag de ”ukendte” perler i lande som Kroatien, Tyrkiet og Jordan.
De smukke Andesbjerge gemmer på tusindvis af hemmeligheder. En af dem er Machu Picchu – inkaernes sidste og mest overdådige by, der ligger henslængt på en bjergside omkranset af sneklædte toppe.
Det er 100 år siden, at verdens mest berømte inkaruin, Machu Picchu, blev opdaget.
To nordiske byer er på TripAdvisors Europa top 25-liste.
Har man tid og lyst til at arbejde frivilligt, kan man opleve nogle unikke steder og støtte nogle gode formål rundt omkring i verden.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...