Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie (2)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Norge
Spanien
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (2)
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (2)
Tag børnene med (0)
Du har sikkert set din andel af dødssyge hotelværelser, så hvorfor ikke lade hotellet være attraktionen i sig selv på din næste weekend-get-away? Hotelsøgemaskinen Trivago har fundet10 unikke hoteller i Europa til den stilbevidste livsnyder.
Både skiferie og charterrejser er populære i vinterhalvåret, og mange danskere har allerede bestilt drømmerejsen. Inden for charterrejser er det Spanien, der storhitter, mens danskerne er meget traditionsbundne, når det gælder skiferie, og tager til Norge og Østrig.
For at få gode oplevelser på trekking behøver man ikke nødvendigvis tage på toppen af Mont Blanc. Både i Danmark og resten af Europa er der masser af andre gode steder at gå. Explorer giver her forslag til en række ture med forskellig sværhedsgrad. Nogle kræver mere udholdenhed end andre. Andre ...
Er du træt af kulde, jobansøgninger og Jobnet. Så gør som stadig flere og tag dine dagpenge med tre måneder til varmen.
Skisæsonen er ikke nødvendigvis slut for i år, bare fordi foråret er over os. Der er masser af muligheder for forårs- og sommerski. Se her, hvor du stadig kan finde rigeligt med sne og åbne lifte.
Pilgrimsfærd til Ro Jeg har længe drømt om en vandreferie ad én af de gamle pilgrimsruter til Rom.
Vi anbefaler
Loading...