Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Norge
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (3)
Forlystelser (0)
Historie (3)
Kultur (3)
Tag børnene med (0)
Du kan rejse efter de bedste muligheder, men har du tålmodigheden, kan du også vente på, at det sagnomspundne nordlys kommer til Danmark.
Hos Inga Sami Siida i Vesterålen kan gæsterne få et indblik i den samiske kultur, som man ikke kan læse sig til i bøger. Her bliver man indført i samekulturens autentiske rammer og kommer helt tæt på rensdyrene.
Dovrefjeld huser ca. 300 af Europas få tilbageværende moskusokser. At opleve dem kræver gode ben og en vis portion mod.
Baltikum, Østeuropa og De Britiske Øer byder sig til for danske jægere med udlængsel. Jagtfaglig chef i Danmarks Jægerforbund, Niels Søndergaard, giver her sit bud på syv klassiske og to nyere rejsemål.
Den norske natur forveksles ofte med lande placeret på den sydlige halvkugle, viser billedtest.
Lofoten nord for polarcirklen inviterer til fysiske strabadser, fisketure og hvalsafari.
Siden vikingetiden har mennesker på Vegaøerne holdt edderfugle som husdyr. Fuglevogterne værner om edderfuglene i rugeperioden, og edderfuglene kvitterer med kostbart og varmende dun til dyner.
En moskussafari på Dovrefjell i Norge er en eksotisk oplevelse, der hverken er kostbar, vanskelig eller synderligt farlig.
En moskussafari på Dovrefjell i Norge er en eksotisk oplevelse, der hverken er kostbar, vanskelig eller synderligt farlig.
En rejse til Nordkap er noget, som mange sparer op til i årevis. Eventyrligt er det - og med mange andre oplevelser end bare det at stå på Europas top.
Vi anbefaler
Loading...