Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Byferie  (1)
  Bådferie (0)
  Charterrejser (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
 • Rundrejse (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Norge
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Det vrimler med tilbud til folk, der vil vandre. Tirsdag åbner et nyt pilgrimshus i Maribo og i næste måned vandringsruten Camønoen.
Du kan rejse efter de bedste muligheder, men har du tålmodigheden, kan du også vente på, at det sagnomspundne nordlys kommer til Danmark.
De tidligere post- og godsskibe fra Hurtigruten sejler i dag turister op og ned langs Norges idylliske og barske kyst. Undervejs kan du studere det rige fugleliv, få et adrenalinkick eller bare døse hen i en tilstand af ren og skær ingenting.
Hos Inga Sami Siida i Vesterålen kan gæsterne få et indblik i den samiske kultur, som man ikke kan læse sig til i bøger. Her bliver man indført i samekulturens autentiske rammer og kommer helt tæt på rensdyrene.
Den norske hovedstad er mere end bare en færgehavn. Det er en moderne storby med kunst i verdensklasse, suveræne udendørsfaciliteter i baghaven og historiske monumenter med danske aner.
Dovrefjeld huser ca. 300 af Europas få tilbageværende moskusokser. At opleve dem kræver gode ben og en vis portion mod.
Børnene vil have poolplaskeri og is. Familiens voksne vil også gerne opleve noget. Et krydstogt til Fjordnorge skulle forene ønskerne, da tre generationer holdt sommerferie sammen.
Baltikum, Østeuropa og De Britiske Øer byder sig til for danske jægere med udlængsel. Jagtfaglig chef i Danmarks Jægerforbund, Niels Søndergaard, giver her sit bud på syv klassiske og to nyere rejsemål.
Flåm-banen i Vestnorge er en af de smukkeste togstrækninger i hele Europa. Ja, i hele verden, hvis du spørger de lokale. Den er i hvert fald så populær, at højttalermeddelelserne også meddeles på kinesisk, og vores sidemænd er kommet hele vejen fra Australien.
Med sine mere end 190 tilfrosne vandfald er norske Rjukan et sandt mekka for isklatrere. Under et ophold i området lod jeg mig en dag udstyre med steigeisen og isøkser for at udforske den populære dal.
Viser 1-10 af 74 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
>
Vi anbefaler
Loading...