Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Aktiv ferie
Safari (1)
Skiferie (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Norge
Vælg rejsemål
close
Det vrimler med tilbud til folk, der vil vandre. Tirsdag åbner et nyt pilgrimshus i Maribo og i næste måned vandringsruten Camønoen.
Baltikum, Østeuropa og De Britiske Øer byder sig til for danske jægere med udlængsel. Jagtfaglig chef i Danmarks Jægerforbund, Niels Søndergaard, giver her sit bud på syv klassiske og to nyere rejsemål.
Med sine mere end 190 tilfrosne vandfald er norske Rjukan et sandt mekka for isklatrere. Under et ophold i området lod jeg mig en dag udstyre med steigeisen og isøkser for at udforske den populære dal.
På Trolljuv Bru langs Åkrafjorden i Norge kan man prøve kræfter med fjeldlandets længste zipline og vildeste bungeejump. For de fleste kræver det dog en smule overtalelse, inden de svæver af sted med 40 km/t. eller kaster sig 115 m ned mod fjordkantens enorme bjergsten.
Lofoten og kystområdet inden for den nordnorske øgruppe er slaraffenland for rejsende, der holder af fysiske oplevelser i storslået natur. Vand er det naturlige samlingspunkt, og selv om vi er et par hundrede kilometer nord for Polarcirklen, er her isfrit og mildt.
Der er ingen grund til at droppe sit aktive friluftsliv, fordi man får børn.
Et af Norges mest populære turistmål er fjeldplateauet Preikestolen. En vandretur er en fantastisk oplevelse.
Norges højfjeld indbyder til fysisk aktivitet. Selv om det er vådt, kan det let blive godt.
Skandinavien rundt i en havkajak bød på rå natur, store tanker og fantastisk dyreliv.
Hvis man har mod på det uforudsigelige, er en telttur på ski et godt og billigt alternativ.
Viser 1-10 af 22 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...