Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie (6)
Byferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Norge
Østrig
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (0)
Kultur (1)
Martin Schøber bruger sommeren på at arbejde for at kunne tilbringe hele vinteren på ski. Han er på ski mere end 100 dage om året og bliver aldrig træt af det. Er der et skisportssted, er Martin Schøber klar.
Du har sikkert set din andel af dødssyge hotelværelser, så hvorfor ikke lade hotellet være attraktionen i sig selv på din næste weekend-get-away? Hotelsøgemaskinen Trivago har fundet10 unikke hoteller i Europa til den stilbevidste livsnyder.
Både skiferie og charterrejser er populære i vinterhalvåret, og mange danskere har allerede bestilt drømmerejsen. Inden for charterrejser er det Spanien, der storhitter, mens danskerne er meget traditionsbundne, når det gælder skiferie, og tager til Norge og Østrig.
Masser af sne og kulde venter i den kommende uge skigale danskere både i nord og syd.
Uge 7 er den helt store skiferie-uge, da over 100.000 danskere drager på skiferie. Men hvordan skal man forberede sig?
Vinterferie for hele familien Vi er en familie, der er blevet inspireret af jeres skiferie-tema for noget tid siden og gerne vil på vinterferie sammen.
Få 22 pct. rabat på hytteferien, eller hold familieferie i Alperne med all inclusive, liftkort og skileje for 8.000 kr. Finanskrisen har gjort det billigere at komme på skiferie.
Vi anbefaler
Loading...