Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Byferie (0)
  Bådferie (0)
  Cykelferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Motorcykelferie (0)
 • Skiferie (0)
  Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
New Zealand
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (14)
Forlystelser (0)
Historie (4)
Kultur (10)
Lystfiskeri giver rejsen formål og store naturoplevelser. Se ekspertens tip til syv let tilgængelige steder med pæne chancer for fangst.
Hvis du vil nyde sund og lækker mad på rejsen, får du her feriedestinationerne, der nærer både krop og sjæl.
Hvad enten du vil gå i inkaernes fodspor langs Sydamerikas vestkyst, eller du vil være den ultimative globetrotter og rejse jorden rundt, så findes der en rundrejse for dig. Jyllands-Posten giver dig her en guide til de vildeste rundrejser.
Fiordland med sin magiske natur står på to-do-listen for størstedelen af turisterne i New Zealand. Men hvor 9 ud af 10 besøger Milford Sound, finder kun en tiendedel vej til det isolerede Doubtful Sound. Selv om det tager længere tid at komme derud, er det det hele værd. Det er rå og uforstyrret ...
Casper Dines Willesen har en stor passion for vin. Og så står han bag en række vinguides, der udgives som apps. Her deler han ud af sin viden og sine bedste råd til vinrejsen.
Air New Zealand er blevet kåret som det tryggeste selskab at flyve med. Skandinaviske SAS havner derimod langt nede på ranglisten.
Den norske natur forveksles ofte med lande placeret på den sydlige halvkugle, viser billedtest.
Den nyeste Hobbitten-film har ramt de danske biografer med et brag. Men bag filmmagien gemmer sig et rejsemål mere magisk, end selv det store lærred kan gengive. JP Explorer har besøgt Bilbo Sækkers hjemby, Hobbiton, og flere af de virkelige steder fra Hobbitten-filmene.
Hobbitten og Ringenes Herre-stemningen findes ikke kun i Matamatas grønne bakker og hobbithuller. Overalt viser New Zealand sig som et perfekt bagtæppe for store tanker.
Få drømme til at gå i opfyldelse i verdens oceaner.
Viser 1-10 af 30 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...