Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Kulturferie
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Byferie (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Charterrejser (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Danmark (18)
Tyskland (9)
Italien (6)
Frankrig (5)
Japan (5)
USA (5)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Ved Storåen kan man se Danmarks største spinderok, drikke uldent øl, beundre et lille tempel, kigge på en storforbryder, hilse på en rasende dyr kvinde, trykke Guds Hånd samt besøge et observatorium.
Normalt skal du lægge vejen forbi Systembolaget, hvis du vil købe alkohol med hjem fra rejsen til Sverige. Men på den lille ø Hven i Øresund, finder du et stort udvalg af lokal produceret whisky, som du kan tage med hjem i kufferten. Øen er også et besøg værd, hvis du er frisk på en cykeltur, ...
Turen ud i rummet er forbeholdt Andreas Mogensen og andre astronauter, men hvis du vil snuse til rumeventyret, har du flere muligheder. Med fødderne solidt plantet i et af Danmarks stjerneobservatorier, kan du få et smugkig til fjerne planeter, stjerner og galakser.
Det talte ord er i centrum på en to dage lang guidet tur til vestjyske seværdigheder fra Anden Verdenskrig.
Tokyos betonjungle fastholder den besøgende i et fascinerende jerngreb. Men en times togkørsel væk fra metropolens centrum kan du bestige bjerge og ånde ud i grønne omgivelser. Som eksempelvis ved Mount Takao.
Tag flugten fra Hua Hins intense larm, og oplev det idylliske thailandske opland, der omkranser den populære feriedestination. Små landsbyer, frodige marker og ægte folkeliv findes blot få kilometer fra turistinfernoet i hjertet af badebyen.
Hos Inga Sami Siida i Vesterålen kan gæsterne få et indblik i den samiske kultur, som man ikke kan læse sig til i bøger. Her bliver man indført i samekulturens autentiske rammer og kommer helt tæt på rensdyrene.
I Bolivias sydlige region Tarija dyrkes vin i to kilometers højde. Vinturisme er nyt for Bolivia, men det er muligt at komme på en guidet vintur, og området er desuden velegnet til vandreture og afslapning i et næsten altid behageligt klima.
Argentinas cowboys, de såkaldte gauchos, er en uddøende race, mener de ældste. De yngste har intet problem med at have mobiltelefonen med i marken.
Vestsverige er et slaraffenland for skaldyrstilhængere, for på det dybe vand i den østlige del af Skagerrak såvel som i de ferskvandsfyldte kanaler gemmer sig alskens delikatesser. En række fiskere og hoteller udbyder skaldyrssafarier, hvor man kommer med om bord på en fiskekutter og kommer helt tæt ...
Viser 1-10 af 129 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...