Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Badeferie
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Charterrejser (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Eventyr (5)
Forlystelser (0)
Historie (4)
Kultur (7)
Overvejer du at opleve dit næste rejsemål fra havets dybder? Se her, hvordan du kommer i gang med at udforske koralrev og marineliv.
Imponerende hovedspring ser flotte ud, og det er let at blive lokket til at prøve at gøre det efter, når sommerens strandløver skal vise sig. Men det er ekstremt farligt at lave de svære udspring, advarer både læge og udspringsekspert.
At komme til Maldiverne er som at træde ind i et postkort med frodige, grønne palmeøer omgivet af krystalklart vand. Men de fysiske omgivelser er ikke alene om at være grønne – her er bæredygtighed nemlig afgørende for øernes beboere.
Vinteren og de kolde dage kommer tættere og tættere på. Det er derfor fristende at drømme sig væk til varmere himmelstrøg, hvide sandstrande og turkisblåt hav på den anden side af jordkloden. Og her fem strande, der helt sikkert kan lokke dig endnu mere. Strandene er nemlig blevet kåret som verdens ...
Der findes flere områder i verden, der både kan byde på lækre skipister og varm solferie. Kombinationen gør stederne oplagte, hvis man går med tanken om at købe et sommerhus, men ikke kan bestemme sig for, om man er mest til skiløb eller solferie.
Ferie i Danmark er lig med hvidt sand, havblå udsigt og masser af strandsjov. Jyllands-Posten guider dig til ni danske badestrande, hvor hele familien trygt kan boltre sig.
Få drømme til at gå i opfyldelse i verdens oceaner.
De er som skabt til en dukkert. Her er tre fantastiske, naturlige swimmingpools, som du ikke må gå glip af, når turen går til Sydamerika, Afrika eller Asien.
Vil man opleve vilde delfiner og farverige koraller, skal man søge de rigtige steder hen.
Fra badeferie til nordlys. Disse destinationer må du ikke misse
Viser 1-10 af 32 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...