Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
 • Safari  (1)
  Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
USA (10)
Østrig (9)
Frankrig (8)
Danmark (6)
England (6)
Irland (5)
Spanien (5)
Vælg rejsemål
close
I feriebyen Varadero på Cubas nordkyst findes et ægte solferie-paradis, der konstant vokser sig større og større. Men hvordan er det egentlig at tage på solferie midt i det gamle Cuba? Jyllands-Posten har afprøvet Cuba som charterdestination.
Når guidebogens obligatoriske pensum er vel overstået, er det tid til at gå på opdagelse og se nærmere på nogle af Beijings mere overraskende oplevelser.
I Hoi Ans muntre gader finder man lettere end noget andet sted i Vietnam godt håndværk. Tasker, sko, tøj. Alt sammen skræddersyet og af tårnhøj kvalitet. Byens gamle traditioner, små gyder og gode restauranter ligger, hvor de altid har gjort. Klar til at blive udforsket.
Den tjekkiske hovedstad er ofte forbundet med billige pilsnere og traditionel østeuropæisk mad. Får du nok af det tjekkiske køkken, kan du besøge et af de mange spisesteder i bydelen Holešovice. Området ligger ikke langt fra den gamle bykerne og er et af de steder, som de lokale søger til, når de ...
London er med sine berømte bygninger, storslåede butikscentre, charmerende gader og pulserende byliv et besøg værd, ligemeget hvilken årstid du besøger byen på. Der er dog noget specielt ved at fejre jul og nytår i London. I højtiden bliver byen forvandlet til den perfekte location for en romantisk, ...
De populære spanske ferieøer Tenerife og Gran Canaria har langt mere at byde på end grisefester og swimmingpools. Jyllands-Posten guider her til fem oplevelser af den mere autentiske slags, der viser andre sider af ferieparadiset.
Miami har et rigt kultur- og natteliv med latinske undertoner kombineret med masser af varme og flotte strandpromenader. Selv om dollaren er steget, gør billige flybilletter stadig Miami til et attraktivt sted at tage på mini-storbyferie.
Cafeliv, kanaludsigt og kulørte lamper. Europas bykort har gader fyldt med skønhed og karakter. Her er rejseskribenternes favoritter fra Milano til London.
Træder du efterhånden i egne fodspor i de store turistbyer, så læs med her. Gent, Leipzig og Segovia er blandt de nye stjernefrø på det europæiske turistkort.
Vi anbefaler
Loading...