Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (14)
Tyskland (13)
England (10)
USA (10)
Frankrig (7)
Norge (5)
Østrig (5)
Vælg rejsemål
close
Europa er fyldt med pulserende storbyer, hvis du allerede har set alle hovedstæderne. Få gode rejsetips til de oversete 'second cities'.
Tag til den britiske hovedstad og se, hvordan "Løvernes Konge" er gået fra medrivende tegnefilm til den mest indtjenende musical nogensinde.
Australiens mest populære sandstrand Bondi Beach er Sydneys postkort-varemærke på linje med Operahuset. Her har livredderne deres egen tv-serie ”Bondi Rescue”, og stranden får hvert år besøg af tusindvis af turister fra backpackere til millionærer. Jyllands-Posten guider til fire fremragende ...
Den norditalienske storby Torino er omgivet af bjerge i alle retninger. Nyd udsigten fra byens højeste museum eller Cappuccini-bjerget. Er du mere til kunstskatte og italienske delikatesser, kan du besøge det egyptiske museum eller et osteria.
Der er andet på færde end forlystelser i Disneyland Paris. Liveshows er en stor del af traditionen i den snart 25-årige park, hvor en ny musical byder foråret velkommen.
Tag med på et arrangeret besøg i Nordkorea, hvor man som turist får en lille flig af hverdagslivet at se.
Hvis du er helt fremme i rejse-skoene, booker du en sovesofa i et endnu ukendt hjørne af en storby hos en familie, der introducerer dig til det lokale galleri rundt om hjørnet.
Sol, strand, storby, shopping og spas. Abu Dhabi har alt det bedste fra den arabiske halvø, og her er aktiviteter for hele familien.
Det er fejlagtigt at tro, at Bornholm går i hi, når sommersæsonen er slut. Øen har masser at byde på, hvis du trænger til at trække stikket og nyde Danmark fra sin skønneste side med både fabelagtig natur, madkunst, spa og afstresning.
Argentinas cowboys, de såkaldte gauchos, er en uddøende race, mener de ældste. De yngste har intet problem med at have mobiltelefonen med i marken.
Vi anbefaler
Loading...