Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie (1)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Malta
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (3)
Kultur (4)
Tag børnene med (0)
Overvejer du at opleve dit næste rejsemål fra havets dybder? Se her, hvordan du kommer i gang med at udforske koralrev og marineliv.
Selv om der på Malta lystigt fyres fyrværkeri af fra morgen til aften, er krudt og kugler en del af en landets mere dystre historie. Den lille middelhavsø er et oplagt valg, hvis man interesserer sig for krigshistorie eller gerne vil besøge Europas bedste dykkerspot.
2015 er et specielt år for en række byer, som derfor er et besøg værd. Lonely Planet har lavet en top ti over steder, du bør besøge.
Turister er noget man møder de fleste steder, hvor der er sol, strand og lækre omgivelser. Vi har samlet otte ferieparadiser, som har sneget sig udenom turist-radaren.
Med en historie, der har efterladt sig arkitektoniske landemærker fra 4000 år før vor tidsregning, er en rejse til Malta ikke bare en gennemgang af gamle bygninger, det er en historie om et omtumlet land, der byder på både sørøvere, tempelriddere og imperiernes kamp.
Antikkens ruiner, solbadning med havskildpadder, et maltesisk palads, vandretur på Etna, italienske delikatesser og billige, håndsyede italienske sko. Hvad mere kan man forvente af en uges ferie? Tag på krydstogt med skibet Silver Spirit fra Athen til Rom.
På en yogarejse er det ikke kun kroppen, men også sindet, der er i fokus. Det handler om at slukke for hovedet og strække sig et par centimeter tættere på velvære.
Vandet på EU's feriemål har det godt. Selv sø i London er en svømmetur værdig.
En svømmetur om morgenen, kultur og historie før frokost, daseri i spaen eller ved poolkanten, eller måske skal golfkøllerne svinges inden en stille drink før middag? Malta har det hele - og lidt til.
Vi anbefaler
Loading...