Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari (0)
  Skiferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Mallorca
Vælg rejsemål
close
Er du på udkig efter lande at udforske på din cykel i løbet af sommeren, giver en ultracykelrytter her gode råd til gode cykellande.
Mallorca er en af danskernes foretrukne sommerferiemål, og skal du dertil, så smut forbi Palma de Mallorca.
Mallorca er foruden solskinstimer rig på historiske bygninger og anekdoter fra fortiden. Den spanske ø indbyder derfor til at gå på jagt efter historien – i klostret, hvor komponisten Chopin opholdt sig i tre kolde vintermåneder, i en majestætisk katedral og i dunkle drypstenshuler.
Anne-Mette Nørregaard har krydset indlandsisen på Grønland, stået på ski i Antarktis og besteget høje bjerge. Se hendes tip og råd til vandreture – både til den ultimative eventyrer og til børnefamilien, der oplever naturen for første gang.
Fordommene om den spanske charterø er mange, men spørger du Unesco, har øen meget mere at byde på end grisefester. I 2011 blev området Serra de Tramuntana erklæret for verdensarv, og området skal være med til at videreføre øens stolte traditioner og sikre Mallorcas fremtid.
Hvis du planlægger en rejse med cykel, er Mallorca om foråret det helt rigtige sted, før det bliver for varmt. Her får du fem gode stop, som er værd at gøre, på ”cyklernes ø”.
Cowboys og indianere, sandslotte i vandkanten, adrætte delfiner og piratpapegøjer. Mallorca indbyder til sjov ferie for børn, forældre og bedsteforældre.
I mere end 60 år har middelhavsøen Mallorca tiltrukket hundredtusinder af danskere, og der er stadig masser at komme efter. Golf, gastronomi og så selvfølgelig masser af sol.
Selv om der er sket meget siden grisefesterne på Mallorca, mærkes Simon Spies' ånd stadig.
Bryllupsgæster på Mallorca undrer sig over udlejningsselskabernes betingelser.
Viser 1-10 af 21 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...