Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
  Rejsemål
Maldiverne
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (3)
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (1)
Tag børnene med (0)
Overvejer du at opleve dit næste rejsemål fra havets dybder? Se her, hvordan du kommer i gang med at udforske koralrev og marineliv.
Maldiverne er meget mere end små glansbillede-øer, hvor velhavende turister drikker paraplydrinks. Tag med, når familien Felk Øster besøger nogle af landets lokalt beboede øer. Det er både sjovere, farverigere og meget billigere.
Vil du have en anderledes ferie, bør du måske prøve et af disse feriesteder, hvor den luksuriøse bolig ligger i vandet.
At komme til Maldiverne er som at træde ind i et postkort med frodige, grønne palmeøer omgivet af krystalklart vand. Men de fysiske omgivelser er ikke alene om at være grønne – her er bæredygtighed nemlig afgørende for øernes beboere.
Vinteren og de kolde dage kommer tættere og tættere på. Det er derfor fristende at drømme sig væk til varmere himmelstrøg, hvide sandstrande og turkisblåt hav på den anden side af jordkloden. Og her fem strande, der helt sikkert kan lokke dig endnu mere. Strandene er nemlig blevet kåret som verdens ...
Nogle steder er værd at rejse efter for andet end menuen. Her er 10 restauranter med nogle af verdens mest spektakulære udsigter.
Maldiverne i Det Indiske Ocean er andet end sol og afslapning. Besøg også de lokale øer – og oplev en anden side af det populære paradis.
Her får nygifte både romantik, luksus, spænding og afslapning.
Kom med Anders Lund Madsen på udflugt til Jordens fladeste land, hvor selv virkeligheden ikke kan komme ind uden at kende nogen.
Resortet Jumeirah Dhevanafushi sætter ny standard for ekstravagant øferie i luksusklassen.
Viser 1-10 af 11 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...