Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (74)
Tyskland (21)
USA (16)
Italien (15)
Spanien (10)
Frankrig (9)
Holland (8)
Vælg rejsemål
close
Hos Inga Sami Siida i Vesterålen kan gæsterne få et indblik i den samiske kultur, som man ikke kan læse sig til i bøger. Her bliver man indført i samekulturens autentiske rammer og kommer helt tæt på rensdyrene.
Alhambra-komplekset i Andalusien er meget mere end en fæstning. Det er en hel bydel med huse, tårne og haver med fontæner, duftende roser, appelsintræer og mauriske paladser, der leder tankerne hen på 1001 nats eventyr.
Sol, strand, storby, shopping og spas. Abu Dhabi har alt det bedste fra den arabiske halvø, og her er aktiviteter for hele familien.
Det er fejlagtigt at tro, at Bornholm går i hi, når sommersæsonen er slut. Øen har masser at byde på, hvis du trænger til at trække stikket og nyde Danmark fra sin skønneste side med både fabelagtig natur, madkunst, spa og afstresning.
Efter mere end 50 års fjendskab mellem USA og Cuba arbejder de to lande nu mod forsoning. Landet oplever i disse år enorme omvæltninger, så det er nu eller aldrig, hvis du vil nå at se det ægte Cuba. Sammen med Cuba-ekspert Øjvind Kyrø giver Jyllands-Posten dig her de autentiske cubanske byer, du ...
Efter en tur rundt i Tønders smalle, gamle gader kan sulten stilles med vadehavstapas, hvor både solæg, rødbedesennep, smør og ost er produceret i lokalområdet. På en byvandring i byen kan man ikke undgå at støde på spor af bydrengen Hans Wegner, der blev verdenskendt for sin møbelarkitektur.
Efter tøbruddet med Vesten satser Iran på, at øget turisme skal få økonomien tilbage på rette spor. Her er en række af landets største attraktioner.
Tokyo er kendt for sine himmelhøje skyskrabere og nogle af klodens mest myldrende områder. Men verdens største by er mere end bare størst. Den er også hjemsted for urbane distrikter med intim stemning, afslappende oaser og arkitektoniske oplevelser.
Bedre end Blue Mountains i Australien, Times Square i New York og den tyske Reichstag. Se de 10 museer, rejsebogsforlaget Lonely Planet anbefaler før brusende vandfald og mystiske oldtidsruiner.
Ribe er ikke blot Danmarks ældste by, men også en af de mest stemningsfulde. Her finder man en helt unik bykerne, hvor stort set alle bygninger er flere hundrede år gamle.
Vi anbefaler
Loading...