Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (57)
Tyskland (18)
USA (12)
Italien (10)
England (7)
Spanien (6)
Frankrig (5)
Vælg rejsemål
close
Hovedbyen på Sveriges største ø, Gotland, er omkranset af Nordeuropas bedst bevarede middelalderbymur. Bag de massive mure gemmer Visby på historiske huse og en mængde kirkeruiner, der skaber en særlig stemning.
På Statens Museum for Kunst kan man mere end at se på kunsten. Man kan mærke den, spille med den og bevæge sig digitalt rundt i den. Det er med til at gøre kunsten både forståelig og nutidig.
Halvøen Snæfellsnes bliver kaldt miniature-Island, fordi man her kan opleve de fleste af øens mange forskelligartede landskaber. Og det må siges at være en passende beskrivelse, for her er både himmelsøgende gletsjere og snedækkede vulkantinder, grønne enge, sorte strande og mosbeklædte ...
Tel Aviv er en oase i et splittet land. Her har iværksættere, kunstnere og homoseksuelle forvandlet byen til et urbant drivhus for innovation, kunst og kultur.
Surf på vulkaner i Nicaragua, shop i Taipei i Taiwan eller besøg Bhutan i Himalayabjergene. Disse rejsemål bliver nemlig nogle af de hotteste destinationer i 2015, ifølge ny trendundersøgelse.
Alpebyerne i Val Gardena er udgangspunktet for mange vandreture i Dolomitterne, men de er også et besøg værd i sig selv. Her kan man bl.a. møde en dukkemager, der har specialiseret sig i at producere ”Hitler-dukker”.
Fire små nordjyske fjorde ligger omkring et åbent sår i landskabet. Vi ser Danmarks eneste fuglefjeld, en fallos i våbenhuset, en sortstrubet drossel og følger livets gang i Frøstruplejren.
Flandern i Belgien var én stor slagmark, hvor op mod 600.000 mennesker omkom under Første Verdenskrig. I dag er der bygget byer oven på slagmarkerne. Men alle byer værner om deres fortid. Særligt i år, hvor det er 100-året for krigens begyndelse.
I den hippe bydel Davidshall nær centrum står cyklerne sirligt parkeret, og det liv, man møder, foregår i de mange modebutikker og på de cafeer og restauranter, der omgiver Davidshalltorget i bydelens centrum.
Goddag til Næstveds munke og så ud langs fire sydsjællandske fjorde med Nordens dyreste fugletårn, patter i kirken, en uldhåndskrabbe, en græshoppebro og en dansk krigshelt.
Vi anbefaler
Loading...