Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (49)
Tyskland (17)
USA (10)
Italien (7)
Spanien (6)
England (5)
Frankrig (5)
Vælg rejsemål
close
Lad ferien på den smukke, græske ø blive krydret med opdagelsesrejser til en fortid med jordskælv, vulkanudbrud, udslettelse og genopståen.
Europas største aktive vulkan ligger i Taorminas baghave og har givet området dets lækre råvarer og bjergtagende natur. Det har gjort byen til en af Siciliens mest populære – både blandt turister og kendte kulturpersonligheder, der har givet byen et strejf af stjernestøv.
Rio de Janeiros favelaer har forandret sig. For otte år siden var Vidigal – et fattigkvarter i nærheden af Ipanema – plaget af narkobander. I dag har favelaen en sushirestaurant, et designerhotel og nogle af Rios bedste fester. Slummen er blevet chik.
Nice opfordrer til at lade armbåndsuret blive hjemme og frivilligt fare vild – i de snævre stræder eller på et farverigt og fristende marked med den sydfranske levemåde som rejsemakker.
... er i sandhed den dejligste ferieø. Udforsk Gudhjem og omegn på cykel – og stop undervejs, når klippesider og kunstmuseer indbyder til et nærmere kig.
Manchester er den moderne industribys vugge. Det var på byens fabrikker, at Karl Marx fandt inspiration blandt arbejderne og deres daglige kamp for at klare sig. I dag er det dog en anden slags duel, der præger byen. En kamp mellem to klubber, der nok deler fornavn, men derudover sætter en ære i at ...
Den græske hovedstad er berømt for sine antikke seværdigheder, men byen byder på meget mere end marmorsøjler og oldgamle krukker. Her er en guide til Athens bedste udflugtsmål.
I den norske hovedstad er en hel park viet til værkerne af den berømte skulptør og kunstner Gustav Vigeland.
Finlands hovedstad er ikke for svage sjæle. For fristelserne står i kø, hvis man har hang til design i topklasse, kulinariske forkælelser og gåture blandt snurrende sporvogne og imponerende bygningsværker.
Tag toget op ad bjerget til et gammelt kloster, oplev Dalis surrealistiske museum og overnat på en klippe i Middelhavet. Det hele inden for en til to timers kørsel fra Barcelona.
Vi anbefaler
Loading...
Find den billigste rejse