Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (61)
Tyskland (20)
USA (14)
Italien (11)
Spanien (8)
England (7)
Belgien (6)
Vælg rejsemål
close
Mountainbike og prismekroner. Hvorfor ikke kombinere Cote d’Azur-luksus i Nice med mountainbike-spor i topklasse? Jyllands-Posten har været på cykelferie på første klasse i den sydfranske kystby.
Følg i H.C. Andersens fodspor i eventyrbyen, som myldrer med arrangementer med relation til hans navn og fortællinger.
De fleste turister har Den Gamle By og Aros på to-do-listen, når de besøger Aarhus. Men Jyllands hovedstad har meget mere at byde på. Byen er et charmerende sammensurium af nyt og gammelt og har storbyens aktiviteter og liv, men den lille bys charme og autenticitet.
Overalt i Kina skyder nye millionbyer op, men vil man danne sig et indtryk af landets traditionelle storbyliv, er hovedstaden Beijing et godt sted at begynde.
San Franciscos ældste kvarter, Mission District, har de sidste år oplevet en renæssance, hvor nye, hippe restauranter og butikker er dukket op og har blandet sig med kvarterets fattige, latinamerikanske rødder.
Den canadiske storby Vancouver har så meget charme, at selv den mest inkarnerede fan af amerikanske metropoler bliver blød i knæene. En smuk kystlinje, grønne åndehuller, strande, markeder, udsøgt mad – og tilmed naturoplevelser på Vancouver Island så store, at det ikke er til at forstå, de findes ...
Grønne, bølgende fjelde, træhuse med græs på taget og et musikelskende folk, der stadig værner om at samles hjemme hos hinanden for at synge sange og for at nyde et godt måltid.
Qatar har de seneste uger været vært for det danske håndboldlandshold. Trods sin størrelse har den lille ørkenstat meget at byde på. Snør skoene og kast dig ud i 24 oplevelsesrige timer i hovedstaden Doha, der kombinerer klassisk arabisk kulturarv med vestlig livsførelse.
Tag med på rundvisning eller gå på opdagelse på egen hånd i betonklodserne, som var en vigtig del af forsvarslinjen Atlantvolden langs Europas vestkyst.
På den spanske østkyst ligger byen Valencia, der med sine mere end 800.000 indbyggere er landets tredjestørste. Byen har fået en del international anekendelse for sin futuriske arkitektur, men for de fleste danskere vil det gode klima med sine milde vintre og varme somre nok også være et trækplaster.
Vi anbefaler
Loading...