Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (63)
Tyskland (21)
USA (15)
Italien (11)
Spanien (8)
England (7)
Belgien (6)
Vælg rejsemål
close
Den norske hovedstad er mere end bare en færgehavn. Det er en moderne storby med kunst i verdensklasse, suveræne udendørsfaciliteter i baghaven og historiske monumenter med danske aner.
Smalle kanaler med husbåde, cykler overalt, charmerende cafeliv og kunst i verdensklasse. Amsterdam har alt det, man har behov for til en god weekendferie.
Cafeliv, kanaludsigt og kulørte lamper. Europas bykort har gader fyldt med skønhed og karakter. Her er rejseskribenternes favoritter fra Milano til London.
Rejsen til Limfjordsøen Fur bringer os 55 mio. år tilbage i tiden, det vrimler med fossiler, der laves skummende øl i den gamle molerfabrik, og så følges man med en stime fisk hele vejen.
Hvad gør man, hvis man ikke er med på listen over verdens syv vidundere? Man laver sin egen liste. Det er præcis, hvad den amerikanske stillehavsstat Oregon har gjort. Oregon er klassens frække dreng, der helst lever lidt på kanten af konventionerne. Her er plads til at drømme og plads til at være ...
Øland i Sverige byder på afvekslende natur og masser af strande. Med omkring 25 campingpladser og masser af aktiviteter er øen som skabt til campingferie for far, mor og børn.
Den nordvestlige del af Sardinien er den mest mangfoldige, og her finder man flere af øens største seværdigheder.
Tag på cykeltur på den sjællandske vestkyst, hvor 10 nye fødevarecykelruter kombinerer motion, kvalitetsråvarer og gode naturoplevelser.
Mange er kørt forbi skiltet med Ausfahrt Stuttgart på vej på sommerferie. Men du bør overveje at dreje af, for den sydtyske storby byder både på hipsters i lederhosen, Mercedes-museum for bilnørderne og vin fremstillet på lokale druer.
Mountainbike og prismekroner. Hvorfor ikke kombinere Cote d’Azur-luksus i Nice med mountainbike-spor i topklasse? Jyllands-Posten har været på cykelferie på første klasse i den sydfranske kystby.
Vi anbefaler
Loading...