Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (58)
Tyskland (19)
USA (13)
Italien (11)
England (7)
Spanien (7)
Belgien (6)
Vælg rejsemål
close
Jyllands-Posten tog til Lanzarote for at se vulkaner. Det kom der en uforudsigelig biltur ud af på den særegne ø.
Det sydlige Thailand er kendt for sine kokospalmer, kridhvide strande og turkisblå hav. Men på den lille ø Koh Tao er det livet under vandspejlet, der er trækplasteret. En undersøisk verden, som er let tilgængelig for alle med et dykkerkursus.
Braunschweig i den nordtyske delstat Niedersachsen byder på middelalderhistorie om løver, hertuger og en ganske særlig hofnar. Explorer besøgte byens kringlede gader og fandt spor fra fordoms tider.
Kunstneren Pablo Picasso voksede op i Málaga. Selv om det er nærved 100 år siden, hylder byen ham stadig som den store kunstner, han var.
Antwerpen i Belgien er nok bedst kendt for sine funklende diamanter, men byen gemmer på et kulinarisk skatkammer med alt fra Michelin-stjerner til macarons. Vi guider til en dekadent weekend i den belgiske havneby.
Verdensudstilling i Milano, europæisk kulturfestival i Mons og millionmuseum i Los Angeles. Der er destinationer rundt om i verden, der vil være et besøg værd til næste år. De er nemlig værter for store events, fejrer jubilæer eller har foretaget millioninvesteringer for at tiltrække turister.
Når efteråret har lagt en dyne af stilhed over Bornholm, kan du kaste dig tilbage i den bornholmske natur og slippe dig selv. Her kan du lære at acceptere dagligdagens lyde og få et afbræk i hverdagen.
Hovedbyen på Sveriges største ø, Gotland, er omkranset af Nordeuropas bedst bevarede middelalderbymur. Bag de massive mure gemmer Visby på historiske huse og en mængde kirkeruiner, der skaber en særlig stemning.
På Statens Museum for Kunst kan man mere end at se på kunsten. Man kan mærke den, spille med den og bevæge sig digitalt rundt i den. Det er med til at gøre kunsten både forståelig og nutidig.
Halvøen Snæfellsnes bliver kaldt miniature-Island, fordi man her kan opleve de fleste af øens mange forskelligartede landskaber. Og det må siges at være en passende beskrivelse, for her er både himmelsøgende gletsjere og snedækkede vulkantinder, grønne enge, sorte strande og mosbeklædte ...
Vi anbefaler
Loading...