Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (50)
Tyskland (17)
USA (10)
Italien (8)
Spanien (6)
England (5)
Frankrig (5)
Vælg rejsemål
close
Den lille svenske ø Hven, der engang var dansk og tilhørte Tycho Brahe, er et yndet udflugtsmål for lystsejlere. Explorer er sejlet dertil i en lille sejlbåd og har kigget sig omkring på øen.
Lækker mad og spændende kulturarv har længe lokket horder af turister til Italiens hovedstad. Men det er stadig muligt at finde små åndehuller, hvor de andre turister ikke har fundet hen.
Sæt en dag af og oplev Lanzarotes særprægede, sorte månelandskab, de karakteristiske hvide huse med grønne døre, vin- og kaktusmarker, sorte såvel som hvide strande, palmelunde, arkiteksten César Manriques to huse og søndagsmarked i Tequise.
Lad ferien på den smukke, græske ø blive krydret med opdagelsesrejser til en fortid med jordskælv, vulkanudbrud, udslettelse og genopståen.
Europas største aktive vulkan ligger i Taorminas baghave og har givet området dets lækre råvarer og bjergtagende natur. Det har gjort byen til en af Siciliens mest populære – både blandt turister og kendte kulturpersonligheder, der har givet byen et strejf af stjernestøv.
Rio de Janeiros favelaer har forandret sig. For otte år siden var Vidigal – et fattigkvarter i nærheden af Ipanema – plaget af narkobander. I dag har favelaen en sushirestaurant, et designerhotel og nogle af Rios bedste fester. Slummen er blevet chik.
Nice opfordrer til at lade armbåndsuret blive hjemme og frivilligt fare vild – i de snævre stræder eller på et farverigt og fristende marked med den sydfranske levemåde som rejsemakker.
... er i sandhed den dejligste ferieø. Udforsk Gudhjem og omegn på cykel – og stop undervejs, når klippesider og kunstmuseer indbyder til et nærmere kig.
Manchester er den moderne industribys vugge. Det var på byens fabrikker, at Karl Marx fandt inspiration blandt arbejderne og deres daglige kamp for at klare sig. I dag er det dog en anden slags duel, der præger byen. En kamp mellem to klubber, der nok deler fornavn, men derudover sætter en ære i at ...
Den græske hovedstad er berømt for sine antikke seværdigheder, men byen byder på meget mere end marmorsøjler og oldgamle krukker. Her er en guide til Athens bedste udflugtsmål.
Vi anbefaler
Loading...