Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (56)
Tyskland (18)
USA (12)
Italien (10)
England (7)
Spanien (6)
Frankrig (5)
Vælg rejsemål
close
Surf på vulkaner i Nicaragua, shop i Taipei i Taiwan eller besøg Bhutan i Himalayabjergene. Disse rejsemål bliver nemlig nogle af de hotteste destinationer i 2015, ifølge ny trendundersøgelse.
Alpebyerne i Val Gardena er udgangspunktet for mange vandreture i Dolomitterne, men de er også et besøg værd i sig selv. Her kan man bl.a. møde en dukkemager, der har specialiseret sig i at producere ”Hitler-dukker”.
Fire små nordjyske fjorde ligger omkring et åbent sår i landskabet. Vi ser Danmarks eneste fuglefjeld, en fallos i våbenhuset, en sortstrubet drossel og følger livets gang i Frøstruplejren.
Flandern i Belgien var én stor slagmark, hvor op mod 600.000 mennesker omkom under Første Verdenskrig. I dag er der bygget byer oven på slagmarkerne. Men alle byer værner om deres fortid. Særligt i år, hvor det er 100-året for krigens begyndelse.
I den hippe bydel Davidshall nær centrum står cyklerne sirligt parkeret, og det liv, man møder, foregår i de mange modebutikker og på de cafeer og restauranter, der omgiver Davidshalltorget i bydelens centrum.
Goddag til Næstveds munke og så ud langs fire sydsjællandske fjorde med Nordens dyreste fugletårn, patter i kirken, en uldhåndskrabbe, en græshoppebro og en dansk krigshelt.
Snup en frisk løbetur langs Themsen i London eller jog dig igennem New Orleans' franske kvarter. Se her, hvor du kan få brænde kalorier af og tage byen ind samtidig.
Storladen historie, hippe drinks og lokalproducerede delikatesser. USA-korrespondent Jesper Steinmetz guider til, hvad du bør foretage dig i Washington DC.
Glem alt om Bruxelles med Europa-Parlamentet og mænd i jakkesæt, og læg i stedet vejen forbi den stolte by Gent, som byder på uovertruffen kogekunst og næsten kom på Unescos Verdensarvliste.
OL-parken i det østlige London er udbygget til et åndehul med et væld af aktiviteter og giver de gamle industrikvarterer et løft.
Vi anbefaler
Loading...