Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (48)
Tyskland (17)
USA (10)
Italien (6)
Spanien (6)
England (4)
Frankrig (4)
Vælg rejsemål
close
Finlands hovedstad er ikke for svage sjæle. For fristelserne står i kø, hvis man har hang til design i topklasse, kulinariske forkælelser og gåture blandt snurrende sporvogne og imponerende bygningsværker.
Tag toget op ad bjerget til et gammelt kloster, oplev Dalis surrealistiske museum og overnat på en klippe i Middelhavet. Det hele inden for en til to timers kørsel fra Barcelona.
Den imponerende oldtidsby Petra er et af verdens syv nye vidundere, Jordans største turistattraktion og så afgjort et besøg værd, hvis du skal have et historisk fix.
48 timer i den italienske storby kræver fornuftigt fodtøj, skarpe sanser til at suge til sig af alle renæssance-mesterværkerne og ikke mindst en stor appetit, hvis man vil spise sig igennem Firenzes specialitet, bistecca fiorentina.
Den engelske studieby er fyldt med interessante attraktioner inden for både kunst, kultur og gastronomi.
Brostensbelagte gader med gamle, skæve huse i alverdens farver gør den lille, fynske fiskerby i midten af Danmark til et charmerende weekendbekendtskab.
Melbourne er modsætningernes storby. Her er ikke mange højhuse eller andre imponerende bygningsværker, men til gengæld er der strand, charme og søde mennesker.
Verdens største koralrev, nationalparker med tropisk regnskov og et enestående dyreliv. Området omkring Cairns i det nordøstlige Australien byder på mange oplevelser både over og under havets overflade.
Kulturlivet med musik, malerkunst og teater blomstrer i Leipzig, hvor unge kunstnere har indtaget byens tidligere bomuldsspinderi.
En af Salzburgs nyeste og største attraktioner hedder Hangar-7. Her venter den besøgende store oplevelser – uanset om man er til fart og spænding eller til gastronomi og arkitektur.
Vi anbefaler
Loading...
Find den billigste rejse