Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (66)
Tyskland (21)
USA (16)
Italien (13)
Frankrig (8)
Spanien (8)
England (7)
Vælg rejsemål
close
I Nice kan du både få bade- og kulturferie. Spadsér ved Middelhavet langs Promenade des Anglais eller drik et glas kølig rosé, mens du overvejer, hvorvidt du skal besøge Matisses eller Chagalls museum. Der er noget om snakken, når Rasmus Nøhr synger, at »der er nice i Nice«.
DMI varsler en varm dansk sommer, så hvorfor ikke nyde ferien i Nordjylland, der har nogle af landets bedste strande, fisk og skaldyr i særklasse og kunstmuseer med verdensberømte malerier.
Mens dele af Ukraine er krigsramt, har havne- og badebyen Odessa ved Sortehavet for det meste bevaret sin ophøjede ro. I den igangværende konflikt ligger sympatien hos Odessas en million indbyggere hverken på den ene eller anden side, selv om befolkningen overvejende er russisktalende. Som byens ...
Om kort tid bliver Wien rendt over af Melodi Grand Prix-entusiaster, men den østrigske hovedstad byder også på interaktive museer, søde sager, hesteballet og den ypperste klassiske musik.
Døre, der fortæller om rig og fattig, et dukkehus, skibe i flasker, et kogehus, farverige badehuse, trapper til havet og træsejlskibenes by – vi er på Ærø.
Sverige er mere end bare smuk natur, köttbullar og klassiske forlystelsesparker. Tager man et smut til det østlige Sverige, kan man både opleve naturen på en ny – og vildere – måde, finde alskens glaskunst og se, hvad der oprindeligt inspirerede den berømte forfatter Astrid Lindgren.
Et spritnyt museum for Enzo Ferrari og en charmerende gammel bymidte er hovedattraktionerne i Modena, der også er hjemby for Pavarotti og balsamicoeddike.
Mallorca er foruden solskinstimer rig på historiske bygninger og anekdoter fra fortiden. Den spanske ø indbyder derfor til at gå på jagt efter historien – i klostret, hvor komponisten Chopin opholdt sig i tre kolde vintermåneder, i en majestætisk katedral og i dunkle drypstenshuler.
Kulturrigdommene i Italiens hovedstad er næsten svimlende. Husk at trække frisk luft fra udsigtspunkterne på Roms høje mellem turene til Pantheon og Peterskirken, lyder det fra Italien-kender Thomas Harder.
Samsø byder på verdens største labyrint, løg mod hekse, brudepar med udsigt, vikingernes flugtrute, lufthavn med biograf og øens bedste kartoffelmad.
Vi anbefaler
Loading...