Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (54)
Tyskland (18)
USA (10)
Italien (9)
England (6)
Spanien (6)
Frankrig (5)
Vælg rejsemål
close
OL-parken i det østlige London er udbygget til et åndehul med et væld af aktiviteter og giver de gamle industrikvarterer et løft.
Vanddybden tillader, at man kan sejle helt tæt på de stejle kridtklinter på Stevns, som netop er blevet udråbt til verdensarv af Unesco. Så det skal vi selvfølgelig prøve, inden vi går i land for at se, hvad Stevns ellers har at byde på.
Vest for Parma begynder markerne at skyde ryg og udvikler sig til de små bjerge, som bliver til Appenniner-bjergkæden. Det er lige her, at parmesanosten, parmaskinken, og lambrusco-vinen bliver produceret, og her kan man opleve autentisk norditaliensk landkøkken.
At Ringkøbing i 2007 blev kåret til at være verdens lykkeligste by, kunne se ud til at holde stik den dag i dag. Explorer er taget på kroferie på Hotel Ringkøbing og har udforsket byen og dens beboere.
Flere af landets gamle badehoteller giver en illusion af at være tilbage i begyndelsen af 1900-tallet, hvor man ikke var turist, men feriegæst. Explorer har fundet 10 af de skønneste.
Amsterdam er en verdensby i landsbystørrelse, og man kan nå meget på en enkelt dag. Vi sætter spot på kulturoplevelser kombineret med mad og forfriskninger nok til 24 timer.
Donaus 2.857 km kyst er spækket med historiske kolosser, antikke byer og minder om verdensberømte komponister. Langs floden lever Europas fortid i bedste velgående og minder om tidligere århundreders bedrifter – i skarp kontrast til luksuslivet om bord på de moderne krydstogtskibe.
Københavnerbydelen Vesterbro er gået fra berygtet "red light district" og arbejderkvarter til i dag at rangere som verdens fjerde mest hippe bykvarter. På en byvandring hører man om alt fra grønne oaser til stoffer og prostitution.
Den lille svenske ø Hven, der engang var dansk og tilhørte Tycho Brahe, er et yndet udflugtsmål for lystsejlere. Explorer er sejlet dertil i en lille sejlbåd og har kigget sig omkring på øen.
Lækker mad og spændende kulturarv har længe lokket horder af turister til Italiens hovedstad. Men det er stadig muligt at finde små åndehuller, hvor de andre turister ikke har fundet hen.
Vi anbefaler
Loading...