Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (72)
Tyskland (21)
USA (16)
Italien (15)
Frankrig (9)
Spanien (9)
Holland (8)
Vælg rejsemål
close
Efter tøbruddet med Vesten satser Iran på, at øget turisme skal få økonomien tilbage på rette spor. Her er en række af landets største attraktioner.
Tokyo er kendt for sine himmelhøje skyskrabere og nogle af klodens mest myldrende områder. Men verdens største by er mere end bare størst. Den er også hjemsted for urbane distrikter med intim stemning, afslappende oaser og arkitektoniske oplevelser.
Bedre end Blue Mountains i Australien, Times Square i New York og den tyske Reichstag. Se de 10 museer, rejsebogsforlaget Lonely Planet anbefaler før brusende vandfald og mystiske oldtidsruiner.
Ribe er ikke blot Danmarks ældste by, men også en af de mest stemningsfulde. Her finder man en helt unik bykerne, hvor stort set alle bygninger er flere hundrede år gamle.
Kokkedal Slot Copenhagen byder på oplevelser, der kan få de fine fornemmelser frem i de fleste. Her er spaen, middagen, morgenmaden, boblerne og servicen i top, og omgivelserne er lige så.
I Salzburg kan du gå i fodsporene på familien von Trapp fra musicalen The sound of Music, der i år kan fejre 50-års jubilæum. Musicalen får premiere på Det Ny Teater 17. september i en ny, stor opsætning.
En tur ad Nordkyststien er lige dele natur og kultur med Knud Rasmussens hus, Tegners Museum og Hammermøllen som højdepunkter i samspillet mellem natur og kultur. Nordkyststien er afmærket som cykelrute 47.
Flere danske krydstogtsskibe sejler til Skt. Petersborg, hvor man på en gåtur langs hovedgaden kan opleve den ekstravagante arkitektur og byens rige historie.
Utrecht har været et centrum for handel og religion i Holland, siden Romerriget kaldte Europa for sit. En ny udgravning lader i bogstaveligste forstand publikum kaste lys over Utrechts imponerende historie.
Der var ikke gravplads i kirken, så den nordjyske godsejer fik lov af kongen til at bygge et privat kapel. Her er han stedt til hvile med sin hustru og sine rideheste. Det Bruunske Kapel er en lille, godt gemt perle ved Limfjorden.
Vi anbefaler
Loading...