Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (66)
Tyskland (21)
USA (16)
Italien (13)
Frankrig (8)
Spanien (8)
England (7)
Vælg rejsemål
close
Tel Aviv er storby, strand og 300 solskinsdage om året. Det er alt det bedste fra Mellemøsten kombineret med pulsen fra storbyen og den afslappede attitude i en badeby ved Middelhavet.
Mallorca er en af danskernes foretrukne sommerferiemål, og skal du dertil, så smut forbi Palma de Mallorca.
Aserbajdsjans hovedstad, Baku, er i rivende udvikling. Funklende nye skyskrabere skyder op i højt tempo. Talrige seværdigheder vidner om fascinerende kultur og historie. Middelalderbyen i centrum og flere Rothschild- og Nobel-oliepalæer er blandt de mest bemærkelsesværdige.
Verdens nordligste hovedstad har rejst sig fra asken efter finanskrisen og er atter blevet cool. Der er suveræn shopping, smarte kaffebarer, kunst og ikke mindst uspoleret natur i baghaven.
I Nice kan du både få bade- og kulturferie. Spadsér ved Middelhavet langs Promenade des Anglais eller drik et glas kølig rosé, mens du overvejer, hvorvidt du skal besøge Matisses eller Chagalls museum. Der er noget om snakken, når Rasmus Nøhr synger, at »der er nice i Nice«.
DMI varsler en varm dansk sommer, så hvorfor ikke nyde ferien i Nordjylland, der har nogle af landets bedste strande, fisk og skaldyr i særklasse og kunstmuseer med verdensberømte malerier.
Mens dele af Ukraine er krigsramt, har havne- og badebyen Odessa ved Sortehavet for det meste bevaret sin ophøjede ro. I den igangværende konflikt ligger sympatien hos Odessas en million indbyggere hverken på den ene eller anden side, selv om befolkningen overvejende er russisktalende. Som byens ...
Om kort tid bliver Wien rendt over af Melodi Grand Prix-entusiaster, men den østrigske hovedstad byder også på interaktive museer, søde sager, hesteballet og den ypperste klassiske musik.
Døre, der fortæller om rig og fattig, et dukkehus, skibe i flasker, et kogehus, farverige badehuse, trapper til havet og træsejlskibenes by – vi er på Ærø.
Sverige er mere end bare smuk natur, köttbullar og klassiske forlystelsesparker. Tager man et smut til det østlige Sverige, kan man både opleve naturen på en ny – og vildere – måde, finde alskens glaskunst og se, hvad der oprindeligt inspirerede den berømte forfatter Astrid Lindgren.
Vi anbefaler
Loading...