Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (46)
Tyskland (16)
USA (10)
Italien (5)
Spanien (5)
Frankrig (4)
Holland (4)
Vælg rejsemål
close
Vi er på grænsehandel med vikingerne i Hobro, vi færdes mellem giftige edderkopper og berusende svampe, besøger en landskendt hest og sejler på Mariager Fjord.
Pak rygsækken, og prøv ø-hop på fire øer, der ligger som perler på en snor i Kattegat: Samsø, Tunø, Endelave og Hjarnø. En guide til fire vidt forskellige øer, men med flere fællestræk: Her emmer af salig ro, stressfri stemning, store naturoplevelser, og så skinner solen altid lidt mere.
Kunst- og naturoplevelser lokker turister til Fischland-Darss-Zingst-halvøen på den anden side af Østersøkysten. Også tranerne lader op her.
Den tidligere danske søfartsby tilbyder meget andet end grænsehandel.
Skagen lukker ned i august. Det siger turisterne, men skawboerne selv er uenige. Tag med på vintervisit hos de fastboende i Lysets Land, hvor Explorer i mulm og mørke cykler byen rundt.
Guide: Få byer oser af romantik og kærlighed som Paris. Her er fem originale steder at tage hen med din partner.
Middelalderlige bycentre, imponerende borge, en nationalpark med et af Storbritanniens højeste bjerge, vandrige floder, smalle, snoede veje, idylliske landsbyer, masser af får, badestrande og et for andre uforståeligt sprog. Explorer har besøgt nogle af højdepunkterne.
Caracas i Venezuela har ry for at være en af verdens farligste hovedstæder. Hugo Chávez' socialistiske revolution har forværret situationen, men samtidig er byen under påvirkning af flere positive og mærkværdige tendenser. Klarer man turen fra lufthavnen, venter der en storbyferie med ...
Zagreb er en overskuelig størrelse, der både byder på hyggelige cafeer og klassiske museer. Skulle du alligevel fare vild i byens labyrint af små, krogede gader, er hjælpen aldrig længere væk end en af de mange imødekommende lokale. Vi guider dig til 48 timer i Kroatiens hovedstad.
The Big Apple byder på masser af budgetvenlige fornøjelser.
Vi anbefaler
Loading...
Find den billigste rejse