Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (67)
Tyskland (21)
USA (16)
Italien (14)
Frankrig (8)
Spanien (8)
England (7)
Vælg rejsemål
close
Vilde og eksotiske dyr lavet af minktråd, kofangere, haveredskaber og cement er udstillet på Peterspladsen - en skulpturpark i Nordjylland. Manden bag var kunstneren, særlingen og opfinderen Peter Jensen.
Den hollandske by er 200 år ældre end Amsterdam, men har altid stået lidt i skyggen af storebror. Men Utrecht ligger blot 30 minutter med tog fra Amsterdam Lufthavn og er en by rig på historie, liv og arkitektur.
Sportsresortet Club La Santa i Spanien har i forbindelse med en udvidelse for 300 mio. kr. også etableret et helt nyt træningsanlæg for golfspillere, og dét kombineret med Lanzarotes to golfbaner kan medvirke til at gøre øen til en populær golfdestination.
Milano er modens mekka, fodboldens højborg og denne sommer også midlertidigt hjemsted for den internationalt anerkendte Verdensudstilling. Milano er oplevelsernes by, hvor der skal føles, sanses, råbes, spises og danses.
Tel Aviv er storby, strand og 300 solskinsdage om året. Det er alt det bedste fra Mellemøsten kombineret med pulsen fra storbyen og den afslappede attitude i en badeby ved Middelhavet.
Mallorca er en af danskernes foretrukne sommerferiemål, og skal du dertil, så smut forbi Palma de Mallorca.
Aserbajdsjans hovedstad, Baku, er i rivende udvikling. Funklende nye skyskrabere skyder op i højt tempo. Talrige seværdigheder vidner om fascinerende kultur og historie. Middelalderbyen i centrum og flere Rothschild- og Nobel-oliepalæer er blandt de mest bemærkelsesværdige.
Verdens nordligste hovedstad har rejst sig fra asken efter finanskrisen og er atter blevet cool. Der er suveræn shopping, smarte kaffebarer, kunst og ikke mindst uspoleret natur i baghaven.
I Nice kan du både få bade- og kulturferie. Spadsér ved Middelhavet langs Promenade des Anglais eller drik et glas kølig rosé, mens du overvejer, hvorvidt du skal besøge Matisses eller Chagalls museum. Der er noget om snakken, når Rasmus Nøhr synger, at »der er nice i Nice«.
Vi anbefaler
Loading...