Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (55)
Tyskland (18)
USA (12)
Italien (9)
England (7)
Spanien (6)
Frankrig (5)
Vælg rejsemål
close
I den hippe bydel Davidshall nær centrum står cyklerne sirligt parkeret, og det liv, man møder, foregår i de mange modebutikker og på de cafeer og restauranter, der omgiver Davidshalltorget i bydelens centrum.
Goddag til Næstveds munke og så ud langs fire sydsjællandske fjorde med Nordens dyreste fugletårn, patter i kirken, en uldhåndskrabbe, en græshoppebro og en dansk krigshelt.
Snup en frisk løbetur langs Themsen i London eller jog dig igennem New Orleans' franske kvarter. Se her, hvor du kan få brænde kalorier af og tage byen ind samtidig.
Storladen historie, hippe drinks og lokalproducerede delikatesser. USA-korrespondent Jesper Steinmetz guider til, hvad du bør foretage dig i Washington DC.
Glem alt om Bruxelles med Europa-Parlamentet og mænd i jakkesæt, og læg i stedet vejen forbi den stolte by Gent, som byder på uovertruffen kogekunst og næsten kom på Unescos Verdensarvliste.
OL-parken i det østlige London er udbygget til et åndehul med et væld af aktiviteter og giver de gamle industrikvarterer et løft.
Vanddybden tillader, at man kan sejle helt tæt på de stejle kridtklinter på Stevns, som netop er blevet udråbt til verdensarv af Unesco. Så det skal vi selvfølgelig prøve, inden vi går i land for at se, hvad Stevns ellers har at byde på.
Vest for Parma begynder markerne at skyde ryg og udvikler sig til de små bjerge, som bliver til Appenniner-bjergkæden. Det er lige her, at parmesanosten, parmaskinken, og lambrusco-vinen bliver produceret, og her kan man opleve autentisk norditaliensk landkøkken.
At Ringkøbing i 2007 blev kåret til at være verdens lykkeligste by, kunne se ud til at holde stik den dag i dag. Explorer er taget på kroferie på Hotel Ringkøbing og har udforsket byen og dens beboere.
Flere af landets gamle badehoteller giver en illusion af at være tilbage i begyndelsen af 1900-tallet, hvor man ikke var turist, men feriegæst. Explorer har fundet 10 af de skønneste.
Vi anbefaler
Loading...