Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vandreferie
Skiferie (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Kultur
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (6)
Tag børnene med (0)
Det vrimler med tilbud til folk, der vil vandre. Tirsdag åbner et nyt pilgrimshus i Maribo og i næste måned vandringsruten Camønoen.
En vandring i Ejer Bjerge byder på Danmarks højeste tinder, kokasser, gratis overnatning, en sikker slankekur og en heks, der slog Lindormen ihjel med sin kost.
På halvøen Røsnæs, som ligger på det yderste punkt ud til Kalundborg Fjord, står der et stort fyr, som samtidig indikerer, at man er nået til vejs ende på en nyanlagt vandrerute, der strækker sig over 20 km og åbnede sidste sommer. Explorer har gået en del af ruten og har på vejen passeret ...
Øhavsstien i Det Sydfynske Øhav er en overset vandreperle med 220 km afmærkede ruter.
For nogle er Kap Verde afslapning og badeferie. For andre er det strabadserende vandring i storslået natur.
Få kilometer fra de overfyldte badebyer på den tyrkiske middelhavhavskyst ligger uspolerede bjerglandsbyer omgivet af unikke, historiske monumenter. Skift badesandalerne ud med vandrestøvler, foreslår en tyrkisk iværksætter og vandreguide.
Algarve er kendt for sine lækre strande og golfbaner, men Portugals sydligste region har andet at byde på. Snør støvlerne og tag med på vandretur i højlandet.
En mangfoldighed af hoteller og lejlighedskomplekser byder sig til for de besøgende i Davos, og selv om nogle hoteller kan opvise mange stjerner, kan ingen matche Hotel Schatzalp.
Kan man lide bjerge, findes de ikke meget flottere end i Nepal. Bjergbestigerne trækker mod Everest, almindelige trekkere mod Annapurna-området, hvor der venter både udsigt, oplevelser, kultur og motion i rigelige mængder.
Santiago de Compostela tager hvert år imod over 120.000 pilgrimme, der har vandret gennem det nordlige Spanien til den hellige by. Også for de mere mageligt anlagte er byen værd at besøge.
Vi anbefaler
Loading...