Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari
Skiferie (1)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Kultur
Eventyr (12)
Forlystelser (0)
Historie (9)
Tokyos betonjungle fastholder den besøgende i et fascinerende jerngreb. Men en times togkørsel væk fra metropolens centrum kan du bestige bjerge og ånde ud i grønne omgivelser. Som eksempelvis ved Mount Takao.
Engang var fiskeri og landbrug Lanzarotes varemærke. Nu er turismen øens et og alt. Et charterparadis, ligesom de andre Kanariske Øer. Men drager man på eventyr, vil man opdage, at Lanzarote gemmer på hemmelige oplevelser.
Oplev kæmpe naturreservater, en 75 km bred sø eller bjergområderne, der beskrives som Centralasiens svar på Schweiz.
Hos Inga Sami Siida i Vesterålen kan gæsterne få et indblik i den samiske kultur, som man ikke kan læse sig til i bøger. Her bliver man indført i samekulturens autentiske rammer og kommer helt tæt på rensdyrene.
Halvanden times kørsel fra Tel Avivs caféer og trendy strandbarer ligger Negev-ørkenen. Her går tempoet ned, og stilheden giver tid til refleksion. Et besøg er perfekt til at slippe internet og mobiltelefon og stresse af i det tørre landskab.
Bisoner, bævere og masser af bålpladser til fri afbenyttelse. De danske skove er fyldt med overraskende oplevelser for naturelskerne såvel som de aktive typer, der elsker løb, cykling og kanosejlads.
Halvøen Snæfellsnes bliver kaldt miniature-Island, fordi man her kan opleve de fleste af øens mange forskelligartede landskaber. Og det må siges at være en passende beskrivelse, for her er både himmelsøgende gletsjere og snedækkede vulkantinder, grønne enge, sorte strande og mosbeklædte ...
Elefanter er en af Nordthailands største turistattraktioner. Men bag de fascinerende elefantoplevelser kan ligge torturmetoder og ulovlig trafficking. Afskaf elefanter som turistattraktioner, siger kritikerne, mens andre ser det som en ældgammel tradition at tæmme elefanter. JP Explorer tog til det ...
Den afrikanske Sahara-ørken kan være aggressiv, skræmmende, overraskende og utrolig sjov. Hvis man er heldig, ligesom vi var, kan man opleve alle ørkenens sider på én dag.
Der er ikke meget menneskeliv at finde på Saltholm, der i århundreder har været i brug som græsningsareal og i dag kun huser to personer. Derfor er det som at gå i land på en øde ø, da Explorer udforsker den flade ø i Øresund.
Viser 1-10 af 43 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...