Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Rundrejse
Backpack (3)
Flyrejse (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
USA (5)
Indien (3)
Thailand (3)
Egypten (2)
Peru (2)
Alaska (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Kultur
Eventyr (7)
Forlystelser (0)
Historie (8)
Hvad enten du vil gå i inkaernes fodspor langs Sydamerikas vestkyst, eller du vil være den ultimative globetrotter og rejse jorden rundt, så findes der en rundrejse for dig. Jyllands-Posten giver dig her en guide til de vildeste rundrejser.
På en rundrejse i det vestlige Afrika befandt Jakob Øster, der er medlem af De Berejstes Klub, sig helt tilfældigt i byen Korhogo i det nordlige Elfenbenskysten, da en temmelig speciel ceremoni skulle finde sted. Her beretter han om sit forsøg på at komme tæt på et af verdens mest hemmelige broderskaber.
Her er fire storbyer, der er værd at besøge i det sydlige USA. Man kan med fordel besøge flere af byerne, når man alligevel er på den anden side af Atlanten. Oplev jazz i New Orleans, alligatorer i Miami, baseball i Houston og hvaler i San Diego.
Drømmer man om en ferie, hvor det handler om mere end at ligge ved den samme pool på det samme hotel i den samme by, er her fem gode bud på en rundrejse, der udforsker et eller flere landes forskellighed.
Mærk storbyens potente puls i storbyen Delhi, oplev Taj Mahal og kærlighedens styrke i Agra, kom tæt på fortidens storhed i Jaipur og slap af under palmerne på paradisstrande i Goa. En rundrejse i Indien byder på lidt af hvert – og mere til.
Texas har både ucharmerende betonjungler, luksusvante oliemillionærer og storslået natur. Og så har de cowboyen, country og rodeo. Tag med til Texas, hvor det moderne møder det traditionelle.
Tobago er stor natur og harmoni med masser af sol på. Med regnskov, bjerge, strande og et tilbagelænet, livsnydende folkefærd ligger den lille ø tæt på Venezuela sammen med sin registrerede partner Trinidad.
Et første besøg i Japan er som et kirsebærtræ i blomst. Forunderligt, farverigt og forførende. Explorer har været på en otte dage lang rundrejse.
Det mest oplagte ville selvfølgelig være bare at hoppe på et fly til Cuba og forinden have bestilt en lejet bil, der venter i Havanna ved ankomsten. Men det er næsten for nemt.
Viser 1-10 af 22 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...