Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Forlystelser
Kultur
Tag flugten fra Hua Hins intense larm, og oplev det idylliske thailandske opland, der omkranser den populære feriedestination. Små landsbyer, frodige marker og ægte folkeliv findes blot få kilometer fra turistinfernoet i hjertet af badebyen.
Sol, strand, storby, shopping og spas. Abu Dhabi har alt det bedste fra den arabiske halvø, og her er aktiviteter for hele familien.
De populære spanske ferieøer Tenerife og Gran Canaria har langt mere at byde på end grisefester og swimmingpools. Jyllands-Posten guider her til fem oplevelser af den mere autentiske slags, der viser andre sider af ferieparadiset.
Den Dominikanske Republik er med sine kridhvide sandstrande og svajende palmer en oplagt charter-destination. Der er dog ingen grund til at bruge hele ferien på at dase i solen, for landet har mange gode udflugtsmål.
Sydafrika er en eksplosion af farverige mennesker, planter og dyr, og i Cape Town er der masser af både frodig natur og levende storbykultur at opleve.
Området Valloire-Galibier har fostret en verdensmester i slalom. Men man behøver ikke være prof for at køre her. Området har pister for alle skiløbere, og landsbyen er autentisk og hyggelig.
Meningerne er delte om den sydspanske turistmastodont Benidorm, der byder på herlige strande, varieret underholdning samt et suverænt klima – men som også er et inferno af forlystelsessyge turister.
Østfyn er som skabt til cykelferie. Det blødt bakkede landskab er præget af stor frodighed, seværdighederne ligger tæt, og et godt net af cykelstier og markerede ruter forbinder det hele.
Giv familien nye og lærerige oplevelser i temaparkerne.
Selv om du holder dig på måtten, er Las Vegas et unikt rejsemål. På The Strips' fordrejede kulisseverden bliver der smurt så tykt på af jordiske fristelser og absurd kopikultur, at de fleste vil blive benovede. Men træd kun indenfor, hvis du tør risikere at fare vild.
Viser 1-10 af 17 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...