Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie (18)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
England
Vælg rejsemål
close
  Emner
Kultur
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Tag til den britiske hovedstad og se, hvordan "Løvernes Konge" er gået fra medrivende tegnefilm til den mest indtjenende musical nogensinde.
I dag har alle hørt om Leicester, fordi byens fodboldhold sensationelt er blevet engelsk mester. Men byen har mere at byde på end bare bold.
Er du klar til at rejse efter gadekøkkener, der får mundvandet til at løbe?
Oxford er Londons charmerende, stilfulde og intellektuelle lillebror, der emmer af alt det, man forbinder med det klassiske England. En tur i Oxfords gader byder på imponerende arkitektur, et smut ind i magiens verden og et indblik i et af verdens mest prestigefyldte universiteter.
Jersey i den engelske kanal byder på en gemytlig blanding af engelsk velstand og franske lækkerier.
Overnat i fine omgivelser i England, hvor Landmarks Trust udlejer historiske bygninger.
Den britiske hovedstad er så rig på seværdigheder, at der bør en grundig planlægning til, hvis det hele ikke skal gå op i undergrundsbaner og busser.
Du har sikkert set din andel af dødssyge hotelværelser, så hvorfor ikke lade hotellet være attraktionen i sig selv på din næste weekend-get-away? Hotelsøgemaskinen Trivago har fundet10 unikke hoteller i Europa til den stilbevidste livsnyder.
2015 er et specielt år for en række byer, som derfor er et besøg værd. Lonely Planet har lavet en top ti over steder, du bør besøge.
Viser 1-10 af 42 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...