Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Bilferie
Byferie (2)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Kultur
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Historie (9)
Mecklenburg-Vorpommern – de fleste kender navnet på den tyske delstat, men de færreste kan sikkert placere den på Tysklands-kortet. Og det er synd. For den fortjener meget større interesse med – også på grund af de mange tilbud den har til campingfolket. Så overvej Meck-Pomm som feriedestination, ...
Hvad gør man, hvis man ikke er med på listen over verdens syv vidundere? Man laver sin egen liste. Det er præcis, hvad den amerikanske stillehavsstat Oregon har gjort. Oregon er klassens frække dreng, der helst lever lidt på kanten af konventionerne. Her er plads til at drømme og plads til at være ...
Tag med til byer, der ligner kulisser til cowboyfilm, selv om de ikke er museer, men levende samfund. Tag med på en vej, der er bygget med guldstøv. Tag med til de fjerneste afkroge af Rocky Mountains i Colorado, USA.
Odile og Jacquelines måltider er alternative, men velsmagende og mættende. Gå med de franske kvinder på jagt efter vilde planter ved foden af det legendariske bjerg Mont Ventoux. Efterfølgende må du selv gøre en indsats i landkøkkenet, hvis du vil have noget at spise.
Lej en bil og oplev det amerikanske landskab fra en ny side.
Roadtrip er ikke kun forbeholdt den kendte Route 66 gennem USA. Explorer guider dig til en uges køretur ud på de danske landeveje, hvor hjulene tager dig forbi vejboder, herregårde og naturskønne afstikkere.
Litauen er et idyllisk landbrugsland med storke, enge, floder, solid mad, som vor mormor lavede den, og hvide strande. For ikke at tale om et prisniveau langt under det danske.
Det indre Portugal byder bl.a. på vild natur, ældgamle landsbyer samt lækker mad og drikke.
Langs den tyske motorvej ligger middelalderbyer, hvor fortid og nutid går op i en højere enhed.
Tagboksen var fyldt med fordomme, da familien drog ad Pommern til. Men de døde undervejs.
Viser 1-10 af 17 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...