Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Badeferie
  Rejsemål
Tyskland (2)
Cuba (1)
Egypten (1)
Marokko (1)
Mexico (1)
Thailand (1)
Uruguay (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Kultur
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Historie (6)
Ordet riviera er ikke kun noget, man skal associere med det franske. For vi har også en riviera lige i baghaven: Den Tyske Riviera, der med en kystlinje på 260 km, med sine charmerende strandlandsbyer, sine flettede strandsofaer og 2.000 årlige soltimer sagtens kan hamle op med sin franske storebror.
Fra badeferie til nordlys. Disse destinationer må du ikke misse
Danske rejseselskaber tilbyder fra 2011 direkte flyvninger til den varme ø.
Casapueblo i Uruguay er på én gang et hotel, et museum og en ”levende” skulptur, hvor landets største nulevende kunstner har til huse. Et oplagt rejsemål efter en travl storbyferie i Buenos Aires.
Mange danskere kører træt i sulemad, hjerter og gaveræs og stikker af til helt andre himmelstrøg i julen. Vi har samlet en række anderledes og garanteret nissefri rejsemål.
I Marokko er juicen altid frisk, geder klatrer i træer, og ferien er fuld af overraskelser. Tag på storby- og strandferie
Californiens oversete storby har et fremragende strandliv, et behageligt klima, et hyggeligt bymiljø og nogle fortrinlige museer.
Syv ugers familieferie i Mexico blev en stor oplevelse - også uden noget var planlagt på forhånd.
De østtyske badehoteller kæmper for at genvinde fortidens rolle som de rige og kendtes foretrukne legeplads, bl.a. ved at udstyre luksuriøse kurbadehoteller med store spaafdelinger.
Historien er umulig at overse i Split. Men byen er ikke blevet et museum, og når det bliver for varmt til kulturhistorie og ruiner, er der aldrig langt til stranden.
Vi anbefaler
Loading...