Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Backpack
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Cambodja (2)
Indien (2)
Bolivia (1)
Peru (1)
Thailand (1)
Abu Dhabi (0)
  Emner
Kultur
Eventyr (3)
Forlystelser (0)
Historie (3)
Tag børnene med (0)
Unge tager i stigende grad ud i verden for at lave frivilligt arbejde. Det skyldes ifølge en sociolog, at de unge ønsker at hjælpe andre og selv gøre en forskel.
Et amerikansk ægtepar så skønheden i Cambodjas næststørste by, Battambang. Nu driver de en populær café i byen, hvor personalet er fundet på gaden.
Hvis man står på Månen, er Salar de Uyuni et af de få steder på planeten Jorden, man kan se. Verdens største saltørken er på alle måder en spektakulær oplevelse.
Til maskebal på klosteret, til salmesang hos sikherne og til rituel aftenlukning af en landegrænse. Det var blot nogle af indslagene på Explorers rundrejse i det nordlige Indien.
Der findes mange ruiner rundt i verden. Men meget flottere og mere fascinerende end inkaernes hellige by, Machu Picchu i hjertet af Peru, bliver det ikke.
På en rundrejse i Thailand møder man smuk natur, interessante mennesker og spændende oplevelser. Men også irriterende småsvindlere.
Cambodja er stærkt på vej som en af Asiens hotteste destinationer, men det er stadig let at finde en sandstrand eller en ø helt for sig selv.
Små 11.000 danskere har nu oprettet en profil på rejsesitet couchsurfing.com. Det er en fordobling i forhold til sidste år.
Vi anbefaler
Loading...