Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Aktiv ferie
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
På Hotel Comwell Sport, der ligger i Rebild Bakker, kan gæster både nyde hotelopholdets behageligheder og kaste sig over et varieret sportsprogram. Et koncept, man som de første tilbyder i Danmark.
Det vrimler med tilbud til folk, der vil vandre. Tirsdag åbner et nyt pilgrimshus i Maribo og i næste måned vandringsruten Camønoen.
På højskolernes rejsekurser mødes uddannelse og rejse i en fælles disciplin. Her handler det nemlig om at få en velinformeret oplevelse af destinationen både før og under rejsen, så kursisterne kan låse op for alle rejsemålets hemmeligheder.
I Aarhus finder du guidede cykelruter, der i et behageligt oplevelsestempo sætter fokus på byens historie, bygninger og kulturelle liv. Jyllands-Posten hjulede med på en dag, hvor arkitektoniske perler og byrum var i centrum.
Argentinas cowboys, de såkaldte gauchos, er en uddøende race, mener de ældste. De yngste har intet problem med at have mobiltelefonen med i marken.
Unge tager i stigende grad ud i verden for at lave frivilligt arbejde. Det skyldes ifølge en sociolog, at de unge ønsker at hjælpe andre og selv gøre en forskel.
På grænsen mellem Nepal og Tibet ligger verdens højeste bjerge, bedre kendt som Himalaya. Oplev naturens skønhed og find indre ro på vandreture mellem tibetanske bedeflag, yakokser og snedækkede bjerge.
Tag vandrestøvlerne på, og oplev Irlands grønne bakker, gamle slotte og rislende vandløb. Den irske sydvestkyst er et godt sted at begynde, hvis aktiv ferie i naturen trækker.
Surf på vulkaner i Nicaragua, shop i Taipei i Taiwan eller besøg Bhutan i Himalayabjergene. Disse rejsemål bliver nemlig nogle af de hotteste destinationer i 2015, ifølge ny trendundersøgelse.
Dolomitterne ændrer udseende mange gange i løbet af en vandretur. På en side af klippevæggen er der golde, stejle klipper, på en anden er der grønt græs og heste, og går man en halv time, ender man i et månelandskab af hvide sten og grus. Netop kontrasten gør bjergkæden unik.
Viser 1-10 af 64 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...