Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Krydstogt
Safari (1)
Skiferie (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Tyrkiet
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (5)
Lige meget om du holder af 1980'er bandet Kiss eller katte, så findes temakrydstogtet. Her en guide til alternative krydstogter.
Med i alt knap 5.000 mennesker ombord er krydstogtskibet MSC Preziosa som en by på havet, hvor familier på tværs af generationer kan holde ferie sammen. Og alle kan få sine ønsker opfyldt, hvad enten man er til afslapning, leg eller aktiv ferie.
Kan det være attraktivt for inkarnerede sejlere at slippe roret og overlade ansvaret til en professionel skipper og hans besætning? Vi gjorde forsøget og tog på tyrkisk eventyr med SCIC Sailing.
Skibet sejler mellem græske øer og tyrkiske byer, men som passager er man mest optaget af livet om bord på det firemastede sejlskib. Det er skibet selv og den multinationale besætnings veltrimmede samarbejde, der er den store oplevelse.
En mindre turbåd henter os på sejlskibet, der har lagt til i en bugt nær Dalyan-deltaet ved Tyrkiets vestkyst. Båden fragter os gennem de høje siv i deltaet og passerer også skildpaddestranden, hvor havskildpadden lægger æg hvert år.
Sundhed - og god samvittighed - er nye krav til danskernes rejsemål. Og så vil vi godt være aktive, meget aktive, bare der står en gourmetmiddag og venter, når dagen er omme.
Skal du på krydstogt til sommer, så undgå de store seværdigheder, hvor alle står som sild i en tønde. Her er alternativerne.
Vi anbefaler
Loading...