Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Krydstogt
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Med i alt knap 5.000 mennesker ombord er krydstogtskibet MSC Preziosa som en by på havet, hvor familier på tværs af generationer kan holde ferie sammen. Og alle kan få sine ønsker opfyldt, hvad enten man er til afslapning, leg eller aktiv ferie.
Ekspeditioner er sin egen niche inden for krydstogtverdenen. Skibene er komprimeret til en størrelse, der gør det muligt at besøge steder langt fra civiliserede samfund – som på denne rejse, hvor Silver Discoverer krydser Melanesien og blandt andet kaster anker ved Solomon Islands og Vanuatu.
Skibet sejler mellem græske øer og tyrkiske byer, men som passager er man mest optaget af livet om bord på det firemastede sejlskib. Det er skibet selv og den multinationale besætnings veltrimmede samarbejde, der er den store oplevelse.
Donaus 2.857 km kyst er spækket med historiske kolosser, antikke byer og minder om verdensberømte komponister. Langs floden lever Europas fortid i bedste velgående og minder om tidligere århundreders bedrifter – i skarp kontrast til luksuslivet om bord på de moderne krydstogtskibe.
Explorer har bedt tre rejsebureauer give et bud på drømmerejser i tre prisklasser.
Nilen er kendt for store hotelskibe. Men man kan også prøve den traditionelle bådtype felukka.
Et nilkrydstogt bør sluttes af med et besøg i Kairo. Det kan gøres på en dag.
Afslappet sejlads og daglige udflugter gør et krydstogt på Nilen til en varieret ferie.
En mindre turbåd henter os på sejlskibet, der har lagt til i en bugt nær Dalyan-deltaet ved Tyrkiets vestkyst. Båden fragter os gennem de høje siv i deltaet og passerer også skildpaddestranden, hvor havskildpadden lægger æg hvert år.
Hvad får man, når man krydser solrigt vejr med høje temperaturer, masser af vand, adskillige meter sejldug, tre delfiner, talrige flyvefisk og en lille smule kultur? Et skønt krydstogt på den tyrkiske vestkyst.
Viser 1-10 af 23 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...