Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Krydstogt
Safari (2)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Historie
Eventyr (4)
Forlystelser (0)
Kultur (7)
Skibet sejler mellem græske øer og tyrkiske byer, men som passager er man mest optaget af livet om bord på det firemastede sejlskib. Det er skibet selv og den multinationale besætnings veltrimmede samarbejde, der er den store oplevelse.
Den tidligere danske koloni St. Thomas anløbes hvert år af over 400 store krydstogtskibe, og øens hovedby Charlotte Amalie er en af klodens mest besøgte krydstogthavne.
Forude venter seks dage på havet. Gæsterne på krydstogtskibet MS Rotterdam skal først en tur gennem Suezkanalen og derefter videre ud i Det Røde Hav, Adenbugten og Det Arabiske Hav, hvor pirater har deres domæne.
Donaus 2.857 km kyst er spækket med historiske kolosser, antikke byer og minder om verdensberømte komponister. Langs floden lever Europas fortid i bedste velgående og minder om tidligere århundreders bedrifter – i skarp kontrast til luksuslivet om bord på de moderne krydstogtskibe.
Et frimærke af en kahyt. Ingen shows. Slet ikke garanti for solskin. Men de fire dage og tre nætter på ”Den klassiske kanalrejse” mellem Stockholm og Göteborg på et skib fra 1874 er alligevel et eventyr – og kærlighed ved første blik.
En ældre excentrisk gartner har skabt en formidabel botanisk have på Barbados. Haven er værd at besøge både på grund af indholdet og skaberen selv. I det hele taget byder den frodige caribiske ø på en smuk natur og spændende dyr.
Vi har Ishavet næsten for os selv fra Reykjavik til Svalbard, men møder også hvalrosser.
Et nilkrydstogt bør sluttes af med et besøg i Kairo. Det kan gøres på en dag.
Afslappet sejlads og daglige udflugter gør et krydstogt på Nilen til en varieret ferie.
Et krydstogt til minde om Titanic og dets omkomne passagerer er udsolgt. Halvandet år til afgang.
Viser 1-10 af 19 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...