Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Krydstogt
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Grækenland
Tyrkiet (2)
Italien (1)
Kroatien (1)
Malta (1)
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (3)
Med i alt knap 5.000 mennesker ombord er krydstogtskibet MSC Preziosa som en by på havet, hvor familier på tværs af generationer kan holde ferie sammen. Og alle kan få sine ønsker opfyldt, hvad enten man er til afslapning, leg eller aktiv ferie.
Skibet sejler mellem græske øer og tyrkiske byer, men som passager er man mest optaget af livet om bord på det firemastede sejlskib. Det er skibet selv og den multinationale besætnings veltrimmede samarbejde, der er den store oplevelse.
Antikkens ruiner, solbadning med havskildpadder, et maltesisk palads, vandretur på Etna, italienske delikatesser og billige, håndsyede italienske sko. Hvad mere kan man forvente af en uges ferie? Tag på krydstogt med skibet Silver Spirit fra Athen til Rom.
Feriegæster uden sejlererfaring kan også nyde sejlerlivets glæder i Middelhavet, Caribien og andre steder i verden. Tag kommandoen over en uges ferie og ”hop” fra ø til ø i Den Saroniske Golf i f.eks. et 50 fods sejlskib med en lokalkendt skipper.
Det kræver en vis portion planlægning at øhoppe i Grækenland, men oplevelsen ved at rejse fra ø til ø i øgruppen Dodekaneserne er besværet værd.
Vi anbefaler
Loading...