Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Krydstogt
Safari (3)
Flyrejse (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Norge (3)
Thailand (3)
Caribien (2)
Ecuador (2)
Brunei (1)
Colombia (1)
Cuba (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
En 10-dages rejse i en hængekøje på en fragtbåd gennem Amazonas mest fjerne områder viser Amazon-junglens ubegribelige størrelse. Det er en autentisk og rå oplevelse, der kalder på fordybelse.
Kan det være attraktivt for inkarnerede sejlere at slippe roret og overlade ansvaret til en professionel skipper og hans besætning? Vi gjorde forsøget og tog på tyrkisk eventyr med SCIC Sailing.
I farvandet omkring Andamanerne udlever en flok danskere en gammel sejlerdrøm. Besætningen på skibet Naveren udforsker de øde indiske tropeøer, havet med de mange koralfisk og menneskemyldret i hovedbyen, Port Blairs, gader.
Krydstogt ved De Kanariske Øer eller cruise i Caribien. Krydstogt er blevet populært blandt danskerne, der booker rejseformen som aldrig før. Specielt seniorgenerationen har fået øjnene op for de flydende hoteller.
På ruten mod hektiske Bangkok sejler krydstogtskibet Silver Shadow via thailandske ø-koordinater til Koh Samui. Resultatet er fem timers vandretur i junglelignende omgivelser, hvor frugterne er sære og befolkningen ikke vant til turister. En herlig kontrast til luksuslivet om bord.
Explorer har bedt tre rejsebureauer give et bud på drømmerejser i tre prisklasser.
De fleste turister ser færgefarten over Malawisøen som en af deres mest mindeværdige oplevelser i storslåede Malawi.
Dansk familie krydsede verdens største ocean i en lille 38-fods katamaran.
Hvad får man, når man krydser solrigt vejr med høje temperaturer, masser af vand, adskillige meter sejldug, tre delfiner, talrige flyvefisk og en lille smule kultur? Et skønt krydstogt på den tyrkiske vestkyst.
Forskud til lejligheder er indbetalt, men nu er drømmen om en flydende by muligvis bristet.
Viser 1-10 af 23 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...