Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Krydstogt
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Caribien
Barbados (1)
Colombia (1)
Cuba (1)
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
  Emner
Eventyr (2)
Forlystelser (0)
Historie (3)
Kultur (0)
Tag børnene med (0)
Den tidligere danske koloni St. Thomas anløbes hvert år af over 400 store krydstogtskibe, og øens hovedby Charlotte Amalie er en af klodens mest besøgte krydstogthavne.
Krydstogt ved De Kanariske Øer eller cruise i Caribien. Krydstogt er blevet populært blandt danskerne, der booker rejseformen som aldrig før. Specielt seniorgenerationen har fået øjnene op for de flydende hoteller.
En ældre excentrisk gartner har skabt en formidabel botanisk have på Barbados. Haven er værd at besøge både på grund af indholdet og skaberen selv. I det hele taget byder den frodige caribiske ø på en smuk natur og spændende dyr.
Den caribiske ø St. Lucia er fabelagtigt frodig med tårnhøje palmer og tropiske træer. Selv om frodighed bestemt ikke er noget særsyn på disse breddegrader, er St. Lucia i den grad noget ud over det sædvanlige.
En sejltur ved de tidligere danske øer i Caribien behøver ikke kun at være for de rigeste.
Få eventyr, kultur, gastronomi og luksuriøs forkælelse på en lystyacht i Caribien.
En rejse til det tidligere Dansk Vestindien er en lærerig påmindelse om en af Danmarkshistoriens mørkeste pletter - slaveriet. Men det er også en ferie med glade og imødekommende lokale værter, forrygende strande og frodig regnskov. I Caneel Bay på Skt. Jan kan man tilmed opleve det hele på en gang.
Gå til foredrag med en amerikansk professor om udviklingen i området, slaveri, Sydamerikas fremtid. Gå til maddemonstration, få et foredrag om vin med smagsprøver og lær, hvordan man åbner champagne med en sabel. Rejsen mellem Rio og Barbados er perfekt.
Vi anbefaler
Loading...