Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Kroferie
Byferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Danmark (8)
Norge (1)
Sverige (1)
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
Alaska (0)
Albanien (0)
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (3)
Kultur (1)
At Ringkøbing i 2007 blev kåret til at være verdens lykkeligste by, kunne se ud til at holde stik den dag i dag. Explorer er taget på kroferie på Hotel Ringkøbing og har udforsket byen og dens beboere.
Møgeltønder er en perle i Sønderjylland med sine smukke gamle huse og velbevarede kirke.
Weekendophold kan nydes på landet og i byen, på slot og kro, traditionelt og eksklusivt.
Hotel Frederiksminde indgår i det nye netværk Historiske Hoteller - og er en oplevelse, der byder på nostalgi, hygge og ikke mindst luksus.
Vadehavsøen gav os et fjernt kig på hundreder af sæler og en skøn strandtur i vindbiler. Og dårligt vejr er til at bære, når man kommer hjem til et badeland med varme boblebade
Byen er et af de mest populære steder at være turist i sommerperioden. Det gør byen til et menneskefyldt kræmmermarked. Men man kan også finde fred og ro flere steder - ikke mindst i Kandestederne på Hjorths Hotel.
Antallet af overnatninger på hoteller, feriecentre, feriehuse og vandrehjem falder markant. Visit Denmark vil have danskerne til at holde ferie i Danmark.
Midtjylland har nogle af landets bedste motorcykelveje, og ved hjælp af særlige ”kropakker” kan man holde bagagen - og udgifterne - nede på et minimum.
Vi anbefaler
Loading...