Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari (0)
  Skiferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Kroatien
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (7)
Kultur (10)
Overvejer du at opleve dit næste rejsemål fra havets dybder? Se her, hvordan du kommer i gang med at udforske koralrev og marineliv.
Med i alt knap 5.000 mennesker ombord er krydstogtskibet MSC Preziosa som en by på havet, hvor familier på tværs af generationer kan holde ferie sammen. Og alle kan få sine ønsker opfyldt, hvad enten man er til afslapning, leg eller aktiv ferie.
Kroatiens næststørste by Split er kendt for dejlige strande og dagdrivertilværelse, men byen byder også på charmerende restauranter, spændende historie og flot arkitektur.
Den kroatiske ø Hvar er kåret som et af verdens smukkeste feriesteder. Det har mange turister opdaget. Heldigvis er det stadig muligt at finde uspolerede laguner og autentiske landsbyer, hvor man må gebærde sig med tegnsprog.
Er Parthenon, Pompei og pyramiderne blevet for ordinære? Så træd væk fra turiststrømmens alfarvej og opdag de ”ukendte” perler i lande som Kroatien, Tyrkiet og Jordan.
Optagelserne til HBO's verdensberømte tv-serie ”Game of Thrones” fandt i 2013 sted i de kroatiske kystbyer Dubrovnik og Split. I år slog Dubrovnik desuden rekord i antallet af besøgende, og mange fans efterspørger steder, hvor de kan genkende scener fra serien.
Zagreb er en overskuelig størrelse, der både byder på hyggelige cafeer og klassiske museer. Skulle du alligevel fare vild i byens labyrint af små, krogede gader, er hjælpen aldrig længere væk end en af de mange imødekommende lokale. Vi guider dig til 48 timer i Kroatiens hovedstad.
Et krydstogt i ro og mag - med stop, når og hvor man vil. Et sejlbådscruise langs Kroatiens kyst giver tid til at slappe af, nyde hinandens selskab, tage på sightseeing og få lokalkolorit ind under huden. Og regn bare med sol.
Vandet på EU's feriemål har det godt. Selv sø i London er en svømmetur værdig.
Balkan - og dermed også Kroatien - gemmer på mange oplevelser for den nysgerrige og åbne rejsende. Og det uanset, om man vil grave ned i områdets omtumlede og ofte blodige historie - eller bare stresse af i den betagende natur.
Viser 1-10 af 20 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...