Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Motorcykelferie (0)
  Safari (0)
 • Sommerhus (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Kina
USA (11)
Indien (7)
Thailand (7)
Italien (6)
England (5)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (5)
Historie (7)
Kultur (17)
Tag børnene med (0)
Se hvor i verden systemerne er så krakilske, at det kan blive nødvendigt med professionel hjælp til at søge visum.
Er Parthenon, Pompei og pyramiderne blevet for ordinære? Så træd væk fra turiststrømmens alfarvej og opdag de ”ukendte” perler i lande som Kroatien, Tyrkiet og Jordan.
Går du sukkerkold ved tanken om 42,5 kilometer på storbyens asfalt, så læs med her. Kloden byder på de særeste maratonløb i arktiske landskaber og diktaturstater. Eller med æsler, vinsmagning og Disney-figurer undervejs på ruten.
Overalt i Kina skyder nye millionbyer op, men vil man danne sig et indtryk af landets traditionelle storbyliv, er hovedstaden Beijing et godt sted at begynde.
De europæiske flyselskaber kappes om at være først med nye ruter til Riget i Midten. Explorer har besøgt de mest fascinerende af de nye kinesiske destinationer og guider her til Xiamen, Chengdu og Wuhan – og til to gamle kendinge.
Der er mange muligheder, hvis man ønsker at blive høj på adrenalin. Her du kan se, hvor i verden du kan få nogle af de vildeste adrenalin-oplevelser.
For tusinde år tilbage i det gamle Kina var Xi’an både kinesisk hovedstad og verdens største metropol. I dag ligner den til en forveksling blot én af mange kinesiske byer i moderne indpakning. Men bag de høje bygninger og lysende neonskilte byder Xi’an på et hav af historiske oplevelser, som ikke ...
Hop på toget og oplev fire fantastiske ture på tværs af lande og kontinenter.
Arkitekttegnede hoteller ved siden af lusede boligblokke, butiksfyldte gågader mod grønne rismarker og moderne flodskibe over for oldgammel stenkunst. Alt efter hvor man hviler blikket, viser Chongqing-provinsen sig konstant frem fra en nye vinkler og efterlader besøgende med et hav forskellige af ...
Første etape af cykelekspeditionen Bali-Beijing blev et eventyr: overstrømmende indonesisk gæstfrihed og venlighed, grænseoverskridende cykeludfordringer, naturoplevelser i særklasse. Du kan endnu nå at være med på en eller flere af de resterende etaper i Thailand, Laos og Kina.
Viser 1-10 af 42 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...