Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Safari (13)
Flyrejse (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Kenya
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (9)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (7)
Tag børnene med (0)
At et land er kategoriseriet som et u-land, afholder ikke danskerne fra at rejse dertil – tværtimod. Her er danskernes top-10 over rejsemål i den tredje verden.
Klimaet i det kenyanske højland er perfekt til at dyrke de små bønner, som danskere bruger til at brygge deres elskede kaffe. Som turist kan man komme helt tæt på de lokale og følge et dansk projekt, som skal forbedre kaffebøndernes vilkår.
Safari på savannen i Afrika er en unik ferieoplevelse. Explorer har bedt tre rejsebureauer om at komme med deres bud på safarirejser i tre prisklasser, der passer til enhver pengepung.
I Tsavo Vest kan man komme helt tæt på løverne – og bor man på Rhino Valley Lodge, der ligger inde i nationalparken, kan man være heldig at falde i søvn til lyden af løver, der brøler i natten.
Selv om man ikke er den store dyreven, bliver man betaget af elefanter, løver, giraffer, flodheste, krokodiller, gnuer, bøfler og mange andre vilde dyr under en safari i Kenya. Og efter naturoplevelserne venter indkvartering i topklasse.
Få storslåede naturoplevelser i Vietnam, lyt til urbefolkningens drømmehistorier i Australien og lær Afrika at kende gennem en lokal maasai-stamme. Her er fire bud på, hvor du kan udforske verdens mangfoldighed i autentiske omgivelser.
Mount Kenya er Afrikas næsthøjeste bjerg, og rejsen mod toppen er sliddet værd.
På safari i Kenya kommer man tæt på de vilde dyr, og kameratet fanger mange trofæer. Men husk at nyde det storslåede sceneri.
Blandt verdens mest særprægede steder at overnatte er et betonrør i Østrig.
Der var lagt op til en oplevelse på vej mod Afrikas tag. Det sluttede på det lokale sygehus.
Viser 1-10 af 20 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...